Ustabacieff: Bogdan poate insufla o nouă atitudine, una occidentală“

Ustabacieff: Bogdan poate insufla o nouă atitudine, una occidentală“

446
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Antrenorii de la CSJ Ştiinţa U Craiova îşi susţin şeful în bătălia pentru alegerile AJF Dolj.

 

“Bogdan Pâncu este un manager nu bun, ci foarte bun. Se implică enorm în toate activităţile organizatorice ale clubului nostru, deci o va face şi la AJF. Este preocupat de o organizare exemplară a tot ce înseamnă bază materială ori de alt gen. În plus, principalul factor care îl recomandă este factorul sufletesc. În paralel cu funcţia de director pe care o ocupă se implică şi în competiţiile grupelor de juniori, deci… Este priceput în fotbal fiind fost jucător la centrul de copii şi juniori al Universităţii, antrenat de Dandu Ustabacieff“. 
Victor Niculescu, antrenor CSJ Ştiinţa U. Craiova

 

”Am avut o relatie si am o relatie excelentă cu Bogdan pentru că este un conducător de club tînăr, care s-a implicat mult în centrul nostru, m-a ajutat mult în desfăsurarea activitătii si nu am decit cuvinte bune despre activitatea sa. Faptul ca participa la alegerile pentru sefia AJF spune totul despre credibilitatea de care se bucură ”
Vali David, antrenor CSJ Stiinta U Craiova

 

”Bogdan Pîncu este un tînăr care a acumulat multă experiență în conducerea unui club. Treaba la CSJ Stiinta a mers bine în primul rînd datorită implicării sale. Am avut rezultate excelente de când este în functie. Nu m-a mirat că si-a anuntat candidatura pentru că este ambitios si poate reusi. Poate insufla o noua atitudine fotbalului judetean, una occidentală.”
Dandu Ustabacieff, sef centru CSJ Stiinta U Craiova

 

”Sunt de mult la acest club, iar sub conducerea lui Bogdan Pîncu s-au făcut lucruri frumoase. Echipele merg constant în cantonamente, sprijinul este unul total din partea sa. Fiind un candidat tănăr la AJF Dolj sper să obțină sefia fotbalului doljean si pentru că este un tip cu mare ambitie, inteligent si poate aduce un suflu nou în fotbalul judetean”
Ion Ciocan, antrenor CSJ Știința U Craiova

 

”Eu sunt mai nou în club, dar mi-a plăcut modul cum a condus CSJ Stiinta. Bogdan a ajutat pe oricare dintre antrenori și a fost tot timpul interesat de grupele de juniori. Cred că poate reusi să obtină fotoliul de la AJF pentru că a căpătat experientă în fotbal”
Radu Vitan, antrenor CSJ Stiinta U Craiova
”Grupele CSJ au crescut mult, au început să obtină rezultate în ultimii ani, asta si datorită domnului Pîncu. S-a preocupat mult de mersul activitătii la club si sunt convins că o poate face si la AJF. Are sustinerea noastră si cred că poate reusi”
Viorel Călin, antrenor CSJ Stiinta U Craiova

 

Sursa: oltenia-sport.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.