Vicele Tudor, în tratative cu Minculescu pentru un concert de adio la...

Vicele Tudor, în tratative cu Minculescu pentru un concert de adio la Craiova

369
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

 

Viceprimarul Florentin Tudor spune că solistul de la IRIS nu trebuie să se retragă fără un ultim concert pe stadionul “Ion Oblemenco”.

Edilul craiovean spune că a demarat de câteva zile tratativele cu Cristi Minculescu, înfocat fan al Universităţii Craiova, prin intermediul impresarilor şi chiar al familiei, pentru a-l convinge pe solistul Iris să participe la un ultim concert la Craiova, în mijlocul fanilor Ştiinţei.

Evenimentul pe care şi l-ar dori organizat la Craiova viceprimarul social-democrat ar urma să aibă loc chiar pe fostul stadion al Universităţii Craiova, Ion Oblemeco.

florentin tudor2 Vicele Tudor, în tratative cu Minculescu pentru un concert de adio la Craiova poze

“Ştiu că a anunţat deja că se retrage, dar sper să-l convingem şi pe Cristi Minculescu şi restul trupei Iris să revină pentru un ultim concert la Craiova. Aici e acasă, e cetăţean de onoare al oraşului şi, după cum ştim cu toţii, este un înflăcărat fan al Universităţii Craiova. Cred că fanii merită un ultim comcert pe Oblemenco”, a declarat Florentin Tudor.
Sursa: http://www.oltenasul.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    354

    Frumoasa initiativa, sper sa le reuseasca …

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     05-03-2010
    Mesaje
    11

    Va fi din nou un stadion plin

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.