UPDATE (VIDEO) Carne aruncată pe jos și pusă la vânzare în vitrină,...

UPDATE (VIDEO) Carne aruncată pe jos și pusă la vânzare în vitrină, în Complexul Big Nou Craiovița

4.684
33
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(7 voturi, media: 3,71)

Practică dubioasă în Complexul Big Nou din cartierul Craiovița Nouă, la un stand unde sunt vândute produse din carne. O vânzătoare a fost filmată când arunca pe jos carnea, care pare congelată, apoi a pus-o la vânzare, în vitrine. 

 

Un craiovean a filmat toată scena, care, din spusele acestuia, se petrece frecvent, și a trimis-o presei. ”Multă lume, care a reproșat în nenumărate rânduri vânzătoarelor din complex, au plecat și bătute de acolo de către diferite persoane sau patronii acelor magazine”, mai spune craioveanul. Acuzațiile sunt și mai grave când vine vorba de autorități. Potrivit acestuia, oamenii susțin că inspectorii care ar trebui să verifice siguranța alimentelor ar închide ochii la neregulile din acest magazin.

 

În primul rând, vânzătoarea nu are voie să spargă pulpele, pentru că ele sunt produse pentru consum colectiv și sunt deja ambalate și trebuie vândute ca atare. Vom trimite un inspector acolo pentru a verifica cele sesizate, a declarat, pentru Craiova Forum, Gheorghe Marinescu, director Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Dolj

 

Vânzătoarele recunosc că au spart pe jos produse alimentare, însă se apără…”erau vârfuri de aripioare pentru animăluțe”.

Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare Dolj au mers în control la magazinul unde vânzătoarea aruncă pe jos carnea congelată, iar apoi o pune în vitrină. „Carnea respectivă a fost retrasă de la vânzare. Este inadmisbil ce s-a întâmplat. Unitatea respectivă a fost sancționată“, a spus Costică Retea, directorul DSV Dolj.



33 COMENTARII

  1. #1

    Strainii care isi bat joc de romani…

  2. #2
  3. #3
  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5446

    Oare ale cui credeti ca sunt magazinele alea.. Ia sa va vad daca sunteti isteti si ghiciti??
    Da si vanzatoarele probabil sunt injurate, batjocorite de patroni.. etc dar ce au cautat sa se angajeze la „mafiotiii de balta” din Craiova..??

    Ne mai si miram de ce dracu ne imbolnavim de hepatite si diverse boli contagioase..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  5. #5

    NU strainii AU aruncat carnea pe jos ci tot angajatii romani… E vorba de nepasare crasa…

  6. #6
  7. #7
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3401

    ar trebui concediata amenda patron inchis magazinul.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  8. #8

    Romanii isi bat joc unii de alti, inclusiv de orasul in care traim. Nu mai dati vina pe straini

  9. #9
  10. #10

    Mesaje

    […] Sursa: craiovaforum.ro […]

  11. #11

    Doamna nu e vanzatoare…..e patroana…..si mare gresala fac cei ce se pun rau ea…..

  12. #12
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-04-2011
    Mesaje
    47

    Ati dat de dracu cei care comentati , magazinele sunt ale lui Cimino , Gigioc si Rosianu ! Astia au cumparat toata protibendada Craiovei ! Inclusiv politia !

  13. #13
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5448
    Citat Mesaj initiat de Udovita
    Ati dat de dracu cei care comentati , magazinele sunt ale lui Cimino , Gigioc si Rosianu ! Astia au cumparat toata protibendada Craiovei ! Inclusiv politia !

    Au dat de dracu aia slabi de ingeri..
    P.S. Cat tupeu au si vanzatoarele alea… dar cum se spune.. nesimitirea si prostia e la moda-n Romania..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  14. #14
  15. #15

    O stiu pe doamna e chiar patroana de acolo o femeie foarte rea si cu clientii se poarta urat.Sper sa se ia masuri drastice ..sperrr dar cine stie ca la noi se poate orice

  16. #16
  17. #17

    Si ce se poate intampla cand cineva se pune rau cu ea?

  18. #18

    ar trebui inchis acel magazin ,e o sursa de infectie pt. consumatori.cei de la DSV Dolj credeti ca nu cunosc practicile si neregulile din aceste magazine?! dar ,inchid ochii si primesc atentii.tipic romanesc!

  19. #19

    Sa speram ca institutiile abilitate stiu de situație si vor lua cele mai drastice măsuri mergând pana la retragerea autorizației de funcționare a acestui magazin.

  20. #20
    Junior
    Data de inscriere
     18-11-2006
    Mesaje
    64

    Acelasi lucru se intampla si la frigorifer si nu numai…bataie de joc, nepasare, nesimtire si durere in c..r . Nu, parerea mea este ca in tara asta numai cu arma se mai poate face dreptate, cu legea nu faci nimic pentru ca nu exista.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.