(VIDEO): Dezvăluiri-şoc despre controlul Antifraudă la Marlorex Craiova: „Am fost obligaţi să...

(VIDEO): Dezvăluiri-şoc despre controlul Antifraudă la Marlorex Craiova: „Am fost obligaţi să mergem să-i intimidăm”

2.932
12
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Scandalul izbucnit la Complexul comercial Marlorex din Craiova în luna decembrie a anului trecut, unde inspectorii Direcţiei Regionale Antifraudă Târgu-Jiu au demarat un amplu control, declanşând un val de nemulţumiri în rândul comercianţilor, care, în semn de protest, au aruncat tone de marfă în curtea centrului, scoate la iveală dezvăluiri incredibile despre modul în care s-a procedat la verificări. Unul dintre inspectorii antifraudă care au participat la control, Ion Durlă, susţine că el şi colegii săi au fost obligaţi de şeful Direcţiei Regionale Antifraudă 4 Târgu-Jiu, Adrian Paul Voicu, să „intimideze” şi să „obţină declaraţii neadevărate” împotriva unora dintre administratorii firmelor din Complexul Marlorex Craiova. Adrian Paul Voicu nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Controlul inspectorilor Direcţiei Regionale Antifraudă 4 Târgu-Jiu a început pe 5 decembrie 2013 şi a durat mai bine de două luni. La patru zile de la demararea verificărilor, mai mulţi patroni de societăţii au protestat aruncându-şi marfa în stradă, susţinând că din cauza inspectorilor Antifraudă activitatea comercială a fost oprită, iar marfa s-a alterat, provocându-le pagube importante. Totodată, comercianţii au mai susţinut că acel control a fost un pretext pentru a-i scoate de pe piaţă, pentru ca marile magazine din oraş să nu mai aibă concurenţă.

Interesant este că unul dintre inspectorii care au participat la control, Ion Durlă, susţine afirmaţiile administratorilor firmelor din Marlorex, declarând, într-o înregistrare video, că „au primit ordin să verifice toate firmele care au cumpărat mărfuri de la SC Samandag SRL (firmă care îşi desfăşoară activitatea la Marlorex n.r.), iar pe administratorii acestor firme i-au obligat să declare neadevăruri împotriva firmei Samandag, dacă nu, o să aibă mari probleme şi o să le închidă firmele. (…) Am fost obligaţi să mergem să-i intimidăm, să obţinem declaraţii împotriva firmei Samandag„.

Inspectorul Antifraudă mai spune în înregistrarea video – despre care precizează că a trimis-o şi către şefii de la Bucureşti – că el şi colegii săi sunt trataţi abuziv de şeful direct de la Târgu-Jiu, fiind, practic „deporataţi” la Craiova, pentru controlul din Marlorex, unde, uneori, au stat şi câte 16 ore.

Fac public forurilor superioare tratamentul inuman la care suntem supuşi de către şeful nostru direct, Adrian Paul Voicu, de la Regionala Nr. 4 Târgu-Jiu (Direcţia Regională Antifraudă 4 Târgu-Jiu n.r.), noi, care suntem deportaţi la complexul comercial Marlorex din Craiova în data de 5 decembrie anul trecut (5 decembrie 2013 n.r.), şi până în prezent. Aflându-ne la limita disperării, zilnic îl pomenim pe şeful nostru Voicu Paul Adrian, care ne-a pus şi ne pune viaţa în pericol, forţându-ne zilnic să facem drumuri de la Târgu-Jiu la Craiova, iIndiferent de starea vremii. (…) Dimineaţa ne trezim la ora 3:00, 4:00, ca să plecăm din Tg-Jiu, iar seara ne întoarcem la ora 20:00. După 16 ore de lucru, uneori am fost nevoiţi să ne întoarcem şi la ora 00.00 noaptea. Numai în epoca sclavagistă se lucra 16 ore. Nu cunosc ce răfuieli politice există în acest om (n.r. Adrian Paul Voicu). Modul de lucru ne pune nouă (angajaţilor Regionalei Nr. 4 ANAF Târgu Jiu n.r.) viaţa în pericol (…)”, declară inspectorul Ion Durlă.

Pe de altă parte, mai susţine angajatul de la Antifraudă, şeful său se laudă că este un apropiat al prim-ministrului Victor Ponta şi că poate facee ce vrea. „(…) Şeful nostru Voicu Paul Adrian, dându-ne de înţeles că el face numai ceea ce vrea , că este numit la nivel înalt, că are o relaţie foarte apropiată cu premierul şi familia acestuia, tot ce ni se întâmplă în timpul activităţilor zilnice este o bătaie de joc, fiind obligaţi să confiscăm de la oameni amărâţi diverse produse cum ar fi galoşi, mături, sifoane, chiloţi, un sac de fasole. Oamenii ne strigă mereu asta și că nu așa combatem marea evaziune fiscală sau marea fraudă. Noi combatem evaziunea cu oameni necăjiți, oameni de rând. Nu e normal să mergem până acolo să facem jocurile politice ale unor oameni care au interesele lor sau eu știu ce dumnezeu își doresc (…)„, dezvăluie inspectorul Antifraudă.

12 COMENTARII

 1. #1
  Newcomer
  Data de inscriere
   19-07-2012
  Mesaje
  12

  pacat de marfa aceea mai bine o donau la case de copii si azile.

 2. #2
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   17-11-2008
  Locatie
   craiova
  Mesaje
  460

  tot evaziune fiscala se numeste oricum ai luau-o,ca vinzi galosi,maturi,etc…sa plateasca taxele la stat cum platim cu totii,nu sa cumpere de 2 ori cu factura s ide 20 fara sa nu plateasca tva ….daca nu le convine atunci sa inchida,daca sunt i nregula de ce le e frica??????????????

 3. #3
  Afacerist
  Data de inscriere
   24-02-2007
  Mesaje
  557

  Saracii patroni turci care incearca si ei sa faca un ban cinstit!!!!!!

 4. #4
  Junior
  Data de inscriere
   05-09-2012
  Mesaje
  74

  nici nu stiti cate milioane de euro se ruleaza in complex.

 5. #5
  Junior
  Data de inscriere
   14-07-2009
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  74

  Olguta a dat ordin la partid la nivel regional sa ii terorizeze pe cei care au sponsorizat echipa lui Mititelu la ultimele etape pentru ca se auzise ca ar dori sa plateasca salariile jucatorilor pe o luna – doua in functie de suma si contractul de publicitate dintre parti .

  Celelalte firme au cazut la mijloc si au fost controlate , pentru ca nu erau de fapt ei tinta , dar inspectorii nici nu aveau cum sa controleze numai o singura firma .

  Rog seriozitate
 6. #6
  Oldtimer
  Data de inscriere
   03-06-2006
  Mesaje
  1237

  Frauda, evaziune … indiferent de cantitate tot incalcarea legii se numeste, dar am o intrebare pentru domnul inspector, de ce pe 5 decembrie nu a chemat presa la o conferinta ad-hoc la Marlorex si sa declarat atunci toate astea … ?

 7. #7
  0-day Member
  Data de inscriere
   08-02-2014
  Mesaje
  3

  ce idiot isi pune viata in pericol facand zilnic rura tg jiu-craiova,se numeste munca ,erai obisnuit doar cu spaga de la magazinele din tg jiu? oamenii sunt amarati ,dar la cap mafiotii cum p..a matii sunt?

 8. #8
  0-day Member
  Data de inscriere
   12-06-2013
  Mesaje
  9

  nu stiu cum ajung asemenea oameni analfabetzi inspectori… nu stie sa citeasca cursiv sau macar sa tina un monolog cursiv, probabil la fel ca el e si seful sau, au distrus de tot acel centru comercial din interese politice, este evaziune fiscala dar in romania evaziunea este la orice pas, se vede ca sunt interese de alta natura, nu pentru a aduce bani la bugetul de stat.

 9. #9
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  478

  marfa trebuia donata cea mai mare evaziune din craiova

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
 10. #10
  Spammer
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  2095
  Citat Mesaj initiat de MDL91
  pacat de marfa aceea mai bine o donau la case de copii si azile.

  corect

 11. #11
  Addicted!
  Data de inscriere
   02-05-2013
  Locatie
   1n 743 Fu7ur3
  Mesaje
  1849
  Citat Mesaj initiat de MDL91
  pacat de marfa aceea mai bine o donau la case de copii si azile.

  Oameni fara cap.

 12. #12
  De-al casei
  Data de inscriere
   20-12-2006
  Mesaje
  265

  Nu au primit ordin sa o si doneze …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.