„Dor de sărbători” – Festivalul – Concurs de colinde şi obiceiuri de...

„Dor de sărbători” – Festivalul – Concurs de colinde şi obiceiuri de Crăciun

731
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” organizează astăzi, 16 decembrie 2014, ora 11:00, cea de-a VII-a ediţie a Festivalului – Concurs de colinde şi obiceiuri de Crăciun, „Dor de sărbători”, în Aula Buia a Facultăţii de Agronomie.

Festivalul se adresează grupurilor şcolare de colindători din instituţiile de învăţământ craiovean, având următoarele categorii: SECŢIUNEA I – grupuri de colindători din învăţământul primar; SECŢIUNEA a II-a  – grupuri de colindători din învăţământul gimnazial; SECTIUNEA a III-a – grupuri de colindători din învăţământul liceal.

Juriul Festivalului este format din: Dana Sobaru – profesor muzică, Mirabela Bubatu – director executiv GTV, Livia Celea –  interpretă muzică populară,  juriul care va acorda câştigătorilor fiecărei secţiuni următoarele premii: Premiul I în valoare de 300 lei, Premiul al II-lea în valoare de 200 lei, Premiul al III-lea în valoare de 100 lei.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     04-07-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    65

    ceva frumos..

    Nu!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.