Afişu’ de la budă

Afişu’ de la budă

2.561
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Am ieşit aseară-n cartier la o bere cu buna mea prietenă şi vecină. Spre deosebire de alte ,,zone rezidenţiale”, a noastră are cârciumi pentru toate gusturile. Ele se împart în diverse categorii, pe alese: după muzică, după portofel, după oameni şi după…budă!

Alegerea noastră este mereu aceeaşi- un pub ieftin unde muzica e bună, berea rece, bucătăria senzaţională şi băile sunt separate pe sexe. Un spaţiu restrâns care le are pe toate, şi care te face să te simţi acasă- drept urmare, acolo ne-am şi instalat pentru următoarele trei ore de beţivăneală.

Consumul excesiv de bere îţi provoacă şi neplăcere

După trei beri, orice om cedează, iar eu aşteptam de 20 de minute ca domnişoara care se încuiase în toaletă, înaintea mea, să-şi golească vezuviul, să-şi retuşeze machiajul, eventual să facă şi un duş. În tot acest timp buda bărbaţilor se eliberase în cinci rânduri. Până la urmă intru la ei, trag piedica şi, fără să mai văd ceva în jurul meu, las natura să-şi preia cursul. După ce revin la realitate, observ că pe bazinul WC-ului era un afiş, lipit în colţuri, cu o rugăminte imperativă:

,,Vă rugăm să vă faceţi nevoile în WC nu pe gresie! Mulţumim!”.

Pac-pac-poză!

Am ieşit, i-am arătat fotografia prietenei mele şi ne-am amuzat pe seama bărbaţilor- ori cât de beat trebuie să fii ca să nu nimereşti WC-ul?

Două beri şi o  jumătate de oră mai târziu, a cedat şi vecinica mea sub presiunea chemării naturii. Mai norocoasă de fel, ea a prins toaleta fetelor liberă. După cinci minute iese râzând cu telefonul în mână. Acelaşi afiş, lipit cu scoci, trona şi la buda fetelor.

,,Vă rugăm să vă faceţi nevoile în WC nu pe gresie! Mulţumim!”.

 

Claudia Răciulă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.