O zi şi jumătate, de gardă la Biroul Electoral de Circumscripţie

O zi şi jumătate, de gardă la Biroul Electoral de Circumscripţie

275
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri dimineaţă, la 12 ore de la încheierea votului, încă aproximativ 70 de secţii de votare din judeţ erau aşteptate cu documentele. Şapte dintre acestea tot pe drum erau şi la orele prânzului, pentru ca documentele de-abia la ora 14.00 să ajungă şi de la ultimele două secţii, din Corabia şi Sprâncenata.

Mare parte din ziua de duminică a trecut la modul agreabil. Poveşti pitoreşti despre alianţe ad-hoc între reprezentanţii UDMR şi PRM dintr-o secţie, care au plecat împreună cu urna mobilă către singurul destinatar şi s-au întors cu votul altcuiva, semnale că s-a rătăcit o ştampilă de vot la Brastavăţu, certitudinea că s-a recuperat, altele că lipsesc pagini din listele permanente la Dranovăţu, şi din nou siguranţa că există, pentru că doar erau capsate în dezordine.

 

O zi obişnuită pentru cei care au mai făcut parte din birourile judeţene, doar că distracţia a început de-abia la 23.30, când au sosit rezultatele de la primele secţii. Nebunia s-a încheiat, în cele din urmă, ieri-seară, cu transmiterea ultimelor procese verbale.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.