Dolj: 35 de filtre rutiere și 300 de polițiști, într-o razie de...

Dolj: 35 de filtre rutiere și 300 de polițiști, într-o razie de amploare

1.533
11
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aproape 300 de polițiști doljeni de la ordine publică, Rutieră și Investigaţii criminale, sprijiniți de luptătorii SAS, au participat, vineri spre sâmbătă, la o razie de amploare, în principal pe prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă a altor fapte antisociale ce se comit în zona barurilor, night – cluburilor şi discotecilor, precum si a abaterilor la regimul circulației rutiere și a accidentelor rutiere din județul Dolj.

 

La razie au participat și jandarmi, poliţie de frontieră, serviciul de îmigrări, evidenţa informatizată a persoanelor, precum și pompieri. Oamenii legii au organizat 35 de filtre rutiere, în care au fost verificate peste 1.200 de autovehicule, iar alte echipe mixte de control au verificat aproape 130 de agenți economici.

 

În urma controalelor efectuate, polițiștii au constatat 14 fapte de natură penală reprezentând infracțiuni la regimul circulației, infracțiuni silvice sau de altă natură, precum și 181 de fapte de natură contravențională pentru sancționarea cărora au aplicat amenzi în valoare de peste 47.000 lei.

 

De asemenea, oamenii legii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce nouă permise de conducere, dintre acestea șapte fiind reținute pentru conducere sub influența alcoolului, și au retras șase certificate de înmatriculare, confiscând și bunuri în valoare de aproape 1.200 lei.



11 COMENTARII

  1. #1
    Hater
    Data de inscriere
     20-01-2006
    Locatie
     Miserupia
    Mesaje
    7159

    Si in dimineata asta din Craiovita pana in Lapus am intalnit 2 radare )

  2. #2

    E bine ca se mai reduce numarul betivilor de pe strazi

  3. #3

    Cred ca nu mai au banii si iesira la ciuguleala fomistii

  4. #4
  5. #5
  6. #6
  7. #7

    Fluidizati,nu sanctionati….bulangiilor!

  8. #8

    Asa se întâmplă când se schimba regimurile,razii peste razii

  9. #9
  10. #10

    Poliția din Craiova cei mai corupți Olguta Vasilescu nu vede nu aude

  11. #11

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.