Craiova: Cursuri de engleză, la Universitate

Craiova: Cursuri de engleză, la Universitate

962
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Universitatea din Craiova, Prorectoratul de Relaţii Internaţionale şi Imagine Academică, prin intermediul Centrului de Traduceri Translatio, Departamentul de Publicaţii şi Mijloace de Informare, organizează şi desfăşoară cursuri de dezvoltare a competenţei de comunicare în limba engleză pentru personalul administrativ al Universităţii din Craiova, implicat direct în relaţia cu studenţii internaţionali.         

 

Prin structura şi conţinutul lui, cursul se încadrează în parametrii funcţionali stabiliţi de cadrul Comun European de Referinţă şi de Portofoliul European al Limbilor Moderne, aceste documente devenind un instrument de lucru fundamental şi de autoevaluare şi gestionare a procesului de învăţare.

 

Cursul are alocat un nr. de 42 de ore, care se vor desfăşura începând de astăzi, într-un cuantum de 3 ore/săptămână. În total, 19 persoane vor urma cursul care se desfăşoară în concordanţă cu prevederile Planului de formare profesională a salariaţilor pentru perioada 2015-2016, anexa la Contractul Colectiv de Muncă încheiat între Uniunea Sindicatelor Universitare şi Universitatea din Craiova. 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.