Elevii Școlii Militare din Drăgășani fac practică la Inspectoratul de Jandarmi Dolj

Elevii Școlii Militare din Drăgășani fac practică la Inspectoratul de Jandarmi Dolj

9.474
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Câteva zeci de elevi din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Al. Ghica” Drăgăşani vor face în următoarele luni stagiul de practică, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj. 

43 de elevi – jandarmi, promoţia 2017 – 2018,  vor fi coordonaţi şi îndrumaţi, în perioada 08.01 – 30.03.2018, de tutori – jandarmi cu experienţă în activitatea profesională şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de aceştia, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa stagiului de practică.

Conducerea I.J.J. Dolj le-a prezentat tinerilor elevi aspecte legate de specificul unităţii, atribuţiile, programul şi misiunile desfăşurate de jandarmii doljeni în zona de competenţă teritorială.

Viitorii subofiţeri au fost repartizaţi la structurile de ordine publică pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs şi pentru a cunoaşte şi a-şi însuşi cât mai bine aspectele legate de munca de jandarm urmând ca la sfârşitul perioadei, fiecare să fie evaluat asupra modului de desfăşurare a stagiului de practică.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.