Craiova: Căruțele, microbuzele și mașinile de transport marfă, la control!

Craiova: Căruțele, microbuzele și mașinile de transport marfă, la control!

1.300
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Starea tehnică a autovehiculelor destinate transportului rutier public de persoane cu o capacitate de până la 8+1 locuri şi a autovehiculelor de transport marfă, cu masa totală maximă autorizată de până la 3,5 tone, a fost verificată, ieri, de polițiști din cadrul Serviciului Rutier-B.D.N.E împreună cu reprezentanţi R.A.R.
Totodată, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova au acționat pe linia prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere în care sunt implicați conducătorii de vehicule cu tracțiune animală, acționându-se și pe linia prevenirii accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate de  către conducătorii auto pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii, prin loc prevăzut cu indicator sau marcaj.
În urma controalelor, au fost aplicate 123 sancțiuni contravenționale de peste 16.900 de lei, dintre care 10 pentru defecțiuni tehnice, 29 amenzi au fost aplicate căruțașilor, 20 șoferilor care nu au acordat prioritate pietonilor, iar alte 24 de amenzi au fost aplicate pietonilor care s-au angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 20 de permise de conducere, iar 5 certificate de înmatriculare au fost retrase.
Fotografie simbol


3 COMENTARII

  1. #1
    Coder
    Data de inscriere
     06-10-2005
    Mesaje
    345

    Pai cum .. carutele mai au voie in oras ? Parce trebuie confiscate … sau suntem tot in lumea a3a ?

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4382

    vrem capitala europeana cu carute?

  3. #3
    Coder
    Data de inscriere
     06-10-2005
    Mesaje
    349

    Pai cam asa poti rezuma mizeria din Craiova: carute, tigani, drumuri neasfaltate, namoale, lipsa de conditii decente de trai (apa, canalizare, gaze) … Astea sunt probleme grave si cea mai grava e lipsa investitiilor / locurilor de munca. Se pare ca toti primarii se fac ca nu le vad: ori ca nu stiu cum sa le rezolve ori nu au cum sa scoata spaga din rezolvarea lor. Prostie sau rea intentie … ne meritam soarta ca le permitem sa isi bata joc de noi.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.