Craiovean reținut pe aeroportul din Bănie pentru furturi din 21 de imobile...

Craiovean reținut pe aeroportul din Bănie pentru furturi din 21 de imobile din Germania

12.798
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 2,00)

Cristian Stanache, de 27 de ani, din Craiova, a fost depistat, ieri, la controlul de frontieră de pe aeroportul din oraș, înainte să părăsească România pentru a ajunge Anglia. Tânărul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri, fiind căutat de poliția nemțească.

Pe numele craioveanului autorităţile judiciare din Germania au emis o semnalare în baza unui mandat european de arestare, pentru comiterea, pe teritoriul acestui stat, a mai multor de infracțiuni de furt prin efracție.

Se pare că bărbatul, în vara anului 2015, împreună cu alte persoane, a constituit un grup infracțional organizat alături de care a pătruns în 21 de imobile de unde au furat bijuterii și bunuri în valoare ce depășește 30.000 de euro.

Cristian Stanache a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis pe numele său ordonanţă de reținere pentru 24 ore. Polițiștii l-au încarcerat pe craiovean în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J Dolj.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     20-11-2009
    Mesaje
    233

    „politia nemteasca”??? Se numeste politia germana

  2. #2
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2832

    Aripa tânără a PSD-ului.
    În curând vom vedea și congrese naziste pe noul stadion.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.