Dolj: Pompierii, solicitați să stingă zece incendii în numai 24 de ore

Dolj: Pompierii, solicitați să stingă zece incendii în numai 24 de ore

3.049
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate, de-a lungul zilei de ieri, să intervină pentru stingerea a zece incendii, o intervenţiepentru scoaterea unui animal căzut într-un canal, patru intervenții asistenţă medicală de urgenţă aeriană și 43 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

 

Cele mai multe dintre incendii s-au manifestat la vegetația uscată, pe raza localităților Ghindeni, Calafat (zona Golenţi), Bechet, Ostroveni, Craiova – pe Str. Severinului și în cimitirul din cartierul Catargiu, Cerăt, Celaru – satul Ghizdăveşti, în toate situațiile cauza probabilă a incendiului fiind focul deschis în spaţii deschise.

 

incendiu butelie

Case arse, la Cârcea

 

De asemenea, ieri, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţele a două femei din localitatea Cârcea (foto). La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișurile celor două case de locuit și la mobilierul din interior.

 

Groapa de gunoi din Coșoveni, în flăcări

 

Tot ieri, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la groapa de gunoi a localității Coşoveni, iar Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu de plante furajere izbucnit în curtea unui cetățean din localitatea Podari, sat Gura Văii.

 

Animal salvat dintr-un canal

 

Pe de altă parte, Detaşamentul Pompieri Calafat a fost solicitat să intervină cu o autospecială dar, de data aceasta, pentru  scoaterea unei vaci căzute într-un canal de desecare în localitatea Desa. Operaţiunea de salvare a decurs fără probleme, animalul fiind salvat.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     18-02-2010
    Locatie
     Bals
    Mesaje
    211

    Si cu caldurile astia imediat se extinde focul

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4212

    S-a parjolit tot de la soare

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.