Elev prins cu pistolul de jucărie la liceu. Jandarmii i-au ”tras” o...

Elev prins cu pistolul de jucărie la liceu. Jandarmii i-au ”tras” o amendă

16.905
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,33)

Un elev din Craiova, în vârstă de 17 ani, a agitat spiritele, ieri, în Liceul Tehnic Energetic, unde a ”fluturat” un pistol de jucărie, pe care l-a folosit pentru a-și ”împușca”, cu bile de plastic, o colegă. Isprava l-a costat pe adolescent, fiindcă directorul școlii a anunțat oamenii legii.

O patrulă din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, aflată în zona Liceului Tehnic Energetic din Craiova, a fost sesizată, de directorul instituţiei de învăţământ, despre faptul că, în incinta liceului, a avut loc un incident. Patrula de jandarmi s-a deplasat la liceul cu pricina, iar conducerea a povestit că un elev de 17 ani, domiciliat în comuna Podari, a folosit un pistol de jucărie în incinta unității de învățământ.

Elevul a fost invitat să prezinte toate obiectele pe care le aveae asupra sa, iar tânărul a scos din buzunarul de la pantaloni un pistol confecționat din material de plastic, de culoare neagră, cu lungimea totală de 16 cm și înălțimea de 10 cm, prevăzut cu încărcător detașabil  pe bază  de buton, care  funcționează cu bile din plastic.

Băiatul le-a declarat jandarmilor că, în timp ce se afla în pauză, pe holul de la etajul 1 al corpului B, a tras cu bile de plastic, cu ajutorului unui pistol de jucărie, confecționat din   plastic,   asupra   unei   colege, fără a o răni, și că totul a fost în spirit de glumă. Însă gluma elevului l-a costat 500 de lei, adică valoare amenzii aplicată de jandarmi. În plus, aceștia l-au lăsat și fără jucărie, pe care au ridicat-o, pe bază de proces verbal.

Tragem un semnal de alarmă, chiar dacă în această situație nu au fost produse pagube materiale sau vătămări corporale, asupra modului de comportament al elevilor, asupra gravității posibilelor urmări ale unui astfel de incident, precum și necesitatea cunoașterii legislației în vigoare în țara noastră”, transmit reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Fotografie simbol



3 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-02-2018
    Locatie
     Craiova/Rovine
    Mesaje
    0

    Taranusul trebuia batut cu el in gura pana ii iesau jargoanele de taranoi prin cap. La 17 ani o arde cu dastea de jucarie, mai tarziu face rost de una adevarata si face macel. Asta trebuie inchis inainte sa provoace victime cu adevarat.

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     22-11-2006
    Mesaje
    125

    Spirit de gluma, alt handicapat

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     18-11-2005
    Mesaje
    210

    Pe langa amenda asta cred ca trebuia obligati parintii sa-l faca si cateva ore de consiliere psihologica si in baza constatarii psihatrului sa se decida daca este sau nu necesar continuarea cursurilor la un astfel de liceu. Daca stam sa ne gandim un pic asta e profilul viitorului criminal, daca era sa traga in ceva alegea o vaza, o floare, un pom e.t.c dar el a ales un OM, si mai in gluma mai in serios i-a aplicat vreo 2-3 impuscaturi, cam asa se prinde si gustul vanatorii sau pescuitului nu? tragi de 2-3 ori si incepe sa-ti placa.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.