Haine de „firmă” din Bulgaria cu destinația Irlanda confiscate de polițiștii de...

Haine de „firmă” din Bulgaria cu destinația Irlanda confiscate de polițiștii de frontieră de la Bechet

2.007
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tir cu marfă, condus de un bulgar de 37 de ani a fost oprit la trecerea de frontieră de oamenii legii care aveau suspiciuni cu privire la autenticitatea hainelor. Împreună cu lucrătorii de la Vama Craiova au descoperit mii de articole de îmbrăcăminte de marcă, pentru care însă șoferul nu avea certificat de autenticitate. Toată marfa trebuia să ajungă în Irlanda. „Au fost descoperite 50 de cutii ce conțineau articole textile neinscripționate și 204 cutii ce conțineau 4.314 articole textile pentru bărbați, respectiv pulovere de diferite culori și mărimi, inscripționate cu numele unei mărci protejate în domeniu, bunuri susceptibile a fi contrafăcute. Cele peste 4.300 de pulovere inscripționate cu însemnele mărcii protejate, cu o valoare de piață de peste 1.000.000 de lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea confiscării”, a declarat Dănuț Rudăreanu, purtător de cuvânt Poliția de Frontieră Dolj.

 

Polițiștii de frontieră au deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6814

    Ce fac cu ele gaborii? Le dau foc? Sa le doneze macar la orfelinate ori la copiii sau la oamenii sarmani !!
    Ce se intampla cu marfa confiscata? se distruge? Parca vorbesc cu peretii. Dau doar stiri ca se confisca dar mai departe totul este o gaura neagra. Nu se stie ce se intampla cu marfa… daca se comercializeaza sub diferite forme, daca se distruge, daca se doneaza.. etc.. sau se stie si nu vrea sa se spuna.

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.