Pakistanezi ascunși în mobilă, dați de gol de bătăile inimii

Pakistanezi ascunși în mobilă, dați de gol de bătăile inimii

8.547
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Trei pakistanezi care au încercat să treacă granița cu România fraudulos au fost depistați de vameșii din Calafat cu ajutorul unui apart pentru depistarea bătăilor inimii. Cei trei au fost predați autorităților bulgare. 

 

Puțin după miezul nopții, un bulgar de 53 de ani s-a prezentat la vamă la volanului unui camion încărcat cu mobilă pe care o transports din Turcia în Olanda. Vameșii au observat că prelata remorcii era tăiată în spate așa că au decis să folosească apratul pentru detectarea bătăilor inimii, care a indicat că în camion sunt și niște „piese” vii. „Astfel, s-a efectuat un control amănunțit asupra camionului, fiind descoperite, ascunse printre piesele de mobilier, trei persoane de sex masculin. Bărbații, care nu aveau documente de identitate asupra lor, au declarat că sunt din Pakistan şi au vârste cuprinse între 25 și 48 de ani. Conducătorul auto a declarat că nu avea cunoștință de prezența celor trei persoane în semiremorcă”, a declarat Romică Ivănoiu, purtător de cuvânt S.T.P.F. Dolj,

 

Atât pakistanezii, cât și șoferul bulgar au fost predați autorităților din Bulgaria pentru continuarea cercetărilor. Astfel de cazuri sunt din ce în ce mai întâline la granița cu România. În urmă cu două zile trei irakieni care au plătit 12.000 de dolari pentru a ajunge în Germania au fost descoperiți la vama Bechet.

 



3 COMENTARII

  1. #1
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2407

    Dacă și ei bat din inimă…! Iote ce geacă mișto are ăla pe el!

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6165

    Astia-s teroristi 100%..

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!
  3. #3
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2410

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.