Producții record la grâu și rapiță. Mihai Anghel: „Vorbim în permanenţă de...

Producții record la grâu și rapiță. Mihai Anghel: „Vorbim în permanenţă de secetă într-o ţară în care atâta apă se scurge pe Valea Sâmbetei “

10.714
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Producţia de grâu va depăşi pentru prima dată în ultimii zece ani 4 tone la hectar, în creştere cu 7% faţă de 2015, informează zf.ro. Marii fermieri spun că și la rapiță și floarea-soarelui stau bine. Porumbul însă a fost lovit de secetă. „Dificultăţile din anul trecut s-au perpetuat şi anul acesta, vorbim în permanenţă de secetă, de lipsa de apă, într-o ţară  în care atâta apă se scurge pe Valea Sâmbetei degeaba şi nu o bagă nimeni în seamă. Într-o ţară cu un nivel hi­drografic ridicat,  cu Dunărea care ne curge la picioare, în fiecare an vorbim de lipsă de apă şi de diminuare a producţiei din cauza secetei“ , a spus Mihai Anghel, patronul Cerealcom.

Anghel, unul dintre cei mai bogati fermieri din țară este va avea producții record la grâu și rapiță. Societatea sa face face afaceri de 760 de milioane de lei. Deși anul trecut producția de cereale a avut de suferit din cauza vremii, România s-a aflat pe locul I la producția de floarea-soarelui, pe locul II la porumb şi cinci la grâu.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3934

    DA ANUL ASTA CINE A PUS GRAU SI RAPITA A FOST INSPIRAT.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.