Cod portocaliu de caniculă

Cod portocaliu de caniculă

11.091
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de caniculă pentru judeţele Dolj, Olt, Teleorman, Caraş-Severin şi Mehedinţi, pentru ziua de joi, când temperaturile vor ajunge și la 40 de grade Celsius.

Potrivit ANM, toată țara va fi cuprinsă de valul de căldură, disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală va depăşi pragul critic de 80 de unităţi pe arii extinse. Termometrele vor înregistra temperaturi între 34 și 36 de grade, iar noaptea minimele nu vor scădea sub 20 de grade.  „În județele Dolj, Olt și Teleorman și în zona joasă de relief a județelor Caraș-Severin și Mehedinți se vor atinge local maxime termice de 37…39 de grade și pe arii restrânse de 40 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat”, informează meterologii. 



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6850

    Nu au mai fost asa temperaturi din 2012 si iarasi au fost asa temperaturi prin 2007-2008. Observati ciclicitatea. N-ar fi o mare problema ca sunt temperaturi de 40 de grade. O problema sunt babuinii care inebunesc de la astfel de temperaturi. Feriti-va de ei ca li se incinge creierul si devin nervosi, recalcitranti etc. Am dat eu de unul acum 1 ora mort de beat.. sa bei sa te pui in cap la 40 de grade.. asta inseamna sa traiesti aici..

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-06-2017
    Mesaje
    0

    La Jiu la innec cu aia de arde carnea pe ei, mai ales zmeii care nu stiu sa innoate

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.