Furibundul Claudiu Manda a revenit la sentimente mai bune: ”Îmi cer scuze”

Furibundul Claudiu Manda a revenit la sentimente mai bune: ”Îmi cer scuze”

2.726
40
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,00)

Claudiu Manda, ales al statului român, devenit cunoscut în toată țara pentru nominalizarea la funcția de ministru al Bugetului și, de curând, pentru deja celebra  expresie injurioasă cu care l-a pus ”la punct” pe un șofer de camion din Craiova plecat la muncă în Anglia, s-a calmat, în sfârșit, și a făcut ce mai era de făcut: și-a cerut scuze. Regretabila scenă încheiată cu replica “Băgați-aș p**a în mă-ta” a avut loc pe Facebook și a pornit de la nemulțumirea unui cetățean care l-a apostrofat pe demnitar că lumea moare de foame, iar la Craiova autobuzele și tramvaiele vor avea Wi-Fi gratuit. Claudiu_Manda_jigniri_facebook4

 

Ca să fie clar pentru toată lumea, ideea WI-FI-ului gratuit în mijloacele de transport în comun este răspândită de ceva vreme, mai exact de când Sorin Manda, fratele deputatului Claudiu Manda, a fost numit director general al Regiei Autonome de Transport Craiova. Că știrea despre activitatea unui membru al familiei demnitarului a degenerat în scene și vorbe grosolane a fost o mică mare surpriză pentru audiență. ”El m-a jignit pe mine public și am crezut că vrea să continuăm să ne înjurăm pe privat. Eu nu l-am înjurat în calitate de demnitar. Sunt și eu cetățean liber”, a declarat Claudiu Manda pentru Craiova Forum în ziua în care vrăbiuța îi ieșise pe gură.

 

Cu greu s-a calmat deputatul Manda, însă și-a găsit puterea ca, după două zile, să-și ceară scuze. Nu numai de la incitatorul de nervi, Sorin Iovu, ”vinovatul” pentru regăsirea laturii umane a alesului nostru, dar și de la toți cetățenii județului, ai țării și românilor de pretutindeni. Scuza și concluzia sunt, cum ar veni, că, uneori, mai e nevoie și de momente de nervi grei ca unii dintre noi să-și amintească umil că și ei sunt oameni. Claudiu_Manda_jigniri_facebook3

 

Iată întregul comunicat de presă remis presei de PSD Dolj, semnat de deputatul Claudiu Manda.

 

Legat de incidentul apărut zilele trecute, doresc să fac următoarele precizări:

 

  1. Sunt om înainte de a fi politician şi doresc să rămân om şi după ce nu o să mai fiu politician;
  2. În toată activitatea mea politică nu am jignit, nu am insultat, nu am provocat niciodată pe nimeni, nici în spaţiul privat şi nici în spatiul public;
  3. Afirmaţiile mele de zilele trecute nu au nicio legătură cu diaspora, cu oamenii oneşti şi de bună credinţă aşa cum mulţi au înţeles sau îşi doresc să înţeleagă.

 

Am reacţionat, în privat – pe messenger chat, la jigniri şi insulte adresate de un domn pe contul personal de Facebook, jigniri pe care nu le pot reproduce dar pe care le-au văzut mulţi apropiaţi ai mei, inclusiv membri ai familiei.

Recunosc faptul că a fost o greşeală, pe care o regret, să cobor nivelul atât de jos într-un dialog privat, ca de la bărbat la bărbat.

 

Îmi cer scuze pentru reacţii şi limbaj locuitorilor judeţului Dolj dar şi celor din ţară care prin expunerea media au luat la cunoştinţă de această situaţie nedorită.

 

Cu siguranţă un astfel de moment nu va mai exista din partea mea, regret extrem de mult cele întâmplate, nu spun că am o scuză, dar pentru câteva momente, am reacţionat ca un om ameninţat şi jignit, nu ca un politician.

Expunerea mediatică a acestui incident poate fi un moment de început pentru bunele relaţii de comunicare dintre oameni, dintre oameni şi politicieni, să numai existe jigniri, injurături, insulte, blesteme şi instigări la ură”.



40 COMENTARII

  1. #1

    Bună poza.ce față de elev vinovat are

  2. #2

    Un betiv fara scrupule, la fel ca si Lia Olguta Vasilescu. Uitati-va numai la figura lui de betiv. Imbatranit prematur. Si-a destramat familia ca sa poata sa se iubeasca linistit cu Olga, alta „familista”. Ce ai putea sa le ceri acestor oameni ?

  3. #3

    cata competenta la fratii Manda,toti sunt directori si ei in realitate sunt niste incompetenti .oameni buni,treziti-va la realitate si nu mai votati aceste scursuri ale societatii! clanul Manda a pus stapanire pe tot jud. Dolj!

  4. #4
  5. #5
  6. #6
    Addicted!
    Data de inscriere
     16-11-2005
    Mesaje
    1521

    I-auzi, la sentimente mai bune. Hai sa ne bucuram cu totii pentru neica, ca l-a injurat pe persoana fizica, nu ca institutie, are si el dreptul asta

  7. #7

    Este ocupat sa creeze locuri de munca!

  8. #8

    Scuzele nu poate sa acopere caracterul omului. Azi isi cere scuze, maine face ceea ce-i sta in fire. Eu vorbesc la modul general, nu in cunostinta de cauza.

  9. #9

    Asta este un prostovan. Cu ajung asemanea specimene sa ne conduca?

  10. #10
    Junior
    Data de inscriere
     07-06-2014
    Mesaje
    55

    practicile PSD-iste!

  11. #11
  12. #12

    il tradeaza figura de prostovan.

  13. #13

    Un dobitoc!…asta se intampla cand „galetile si pungile de faina” psd-iste le ia mintile la oameni in campaniile electorale!!!

  14. #14
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3405

    Reușită poza

  15. #15
    Member
    Data de inscriere
     25-11-2008
    Mesaje
    125

    Si-a cerut scuze locuitorilor din dolj dar si celor din tara.. Dar scuzele fata de cel pe care l-a injurat?? Unde sunt?

  16. #16
    nebunu
    Data de inscriere
     13-06-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    16711

    @David Sorin Gabriel

    pt ca sunt multi redusi mintali in tara asta, care ii acapareaza pe aia destupati la minte… in special in mediul rural… iar pe urma se plang ca le-au taiat pensiile

    pai asa le trebuie! daca voteaza si habar n-au ce voteaza… numai pt ca primesc o pelerina/umbrela cu un partid ordinar

    Freedom is an illusion. All that matters is staying alive.a„¢MARIAN COZMA - VESZPREM - R.I.P IONUA¢
  17. #17

    Un escroc care face orice doar sa nu se compromita total!Un ipocrit care probabil la sfatul unui apropiat(probabil Vasileasca) a luat decizia de a-si cere scuze!Totul este doar pentru imaginea proprie.Interesul sau este sa fie in fruntea PSD(partidele politice au cele mai bine puse la punct structuri mafiote) si sa aiba acces la „butoiul cu miere”(banii publici),in rest doar scene de teatru si multe minciuni!

  18. #18
  19. #19
  20. #20
    Member
    Data de inscriere
     24-08-2009
    Mesaje
    120

    un jegos de om ce as vrea sa il vad pe piticu asta porno daca
    si fata in fata are acelasi tupeu

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.