Mihail Genoiu: „Voi fi primarul tuturor, și al celor care m-au votat...

Mihail Genoiu: „Voi fi primarul tuturor, și al celor care m-au votat și al celor care nu m-au votat“

11.086
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Conform numărătorii paralele, Mihail Genoiu, candidatul PSD a câștigat alegerile parțiale cu aproape 43% din voturile valabil exprimate. „Pentru mine vacanța s-a terminat! De mâine la muncă! Greul de mâine începe, a fost o campanie foarte interesantă! Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, mulțumesc craiovenilor, mulțumesc alegătorilor. Vreau să le spun că voi fi primarul tuturor, și al celor care m-au votat și al celor care nu m-au votat. Nu voi face altceva decât să mă dedic cu totul Craiovei, proiectelor și întregii activități pentru a duce orașul acolo unde este locul lui. Vă mulțumesc tuturor!“, a declarat Mihail Genoiu.

Lia Olguța Vasilescu, președintele PSD Craiova, l-a asigurat pe succesorul său la fotoliul de primar că va avea parte de sprijinul Guvernului pentru a finaliza obiectivele pe care și le-a propus. „Este un scor bun, este un scor care ne onorează și le mulțumesc foarte mult celor care ne-au creditat să avem în continuare primar al Craiovei. Va fi simplu pentru domnul Mihail Genoiu să-și ducă la îndeplinire toate promisiunile pentru că are două treimi din Consiliul Local și bineînțeles parteneriatul cu Consiliul Județean și sprijinul Guvernului României care îl va ajuta, exact cum s-a întâmplat și cu mine când am fost primar,  să-și ducă la capăt toate obiectivele“, Lia Olguța Vasilescu.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6840

    Ce rahat de obiective cand sunt in Craiova strazi care arata ca in evul mediu? Locuri de munca nu sunt, oamenii sunt din ce in ce mai de rahat pe aici.. coruptia e din ce in ce mai mare.. Aveam perspectiva de dezvoltare dar nu cu pesede aici..

    Ba nici macar un rahat de autostrada nu au fost si nu o sa fie astia in stare sa faca sa lege Craiova de restul lumii… o sa ne faca o poteca simbolica pana la Pitesti.. asta daca o sa o faca si pe aia.. in 2030..

    Craiovenii nu au cultura civica sunt indobitociti.. Doar 20 % prezenta de vot arata cat de inadaptati si ce scursuri sociale sunt Craiovenii. Pai daca nici la vot nu te duci.. cand stii ca au murit pentru tine la revolutie oamenii ca tu sa poti sa votezi nu doar un singur partid… atunci.. mi-e pur si simplu jena ca sunt craiovean.. si cand ii vad pe toti pustanii corditi ce figuri au in cap si ce mentalitate au.. imi dau seama ca zona asta a Craiovei va fi peste 20 de ani o zona cu adevarat decedata social a Romaniei.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.