ALDE DOLJ: Susținem finanțarea transparentă a activităților sportive de către autoritățile locale

ALDE DOLJ: Susținem finanțarea transparentă a activităților sportive de către autoritățile locale

3,431
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2.33)

Anişoara Stănculescu, candidat ALDE pentru Primăria Craiova:

Proiectul Ordonanţei de urgenţă care modifică şi completează Legea educaţiei fizice şi sportului 69/2000 va contribui la dezvoltarea sportului de performanţă şi în Craiova

 

Salutăm decizia guvernului de aprobare a proiectului de ordonanţă de urgenţă care prevede finanţarea transparentă a activităţilor sportive de către autorităţile locale.

Prin această măsură se deschide o perspectivă clară de susţinere a sportului de către primării şi alte autorităţi locale, fără teama că ar putea exista probleme de netransparenţă sau conflict cu legea.

Sportivii îşi vor putea desfăşura activitatea în baza unui contract de activitate sportivă, în care va fi stipulată valoarea drepturilor băneşti aferente activităţii sportive prestate de către sportivul de performanţă sau de către alte persoane juridice sau fizice implicate în activitatea sportivă, respectiv modalităţile şi termenele de plată.

În aceste condiţii, vom putea consolida activitatea sportivă de performanţă din Craiova. Sportul craiovean, sportul românesc în general, aveau nevoie de o astfel de măsură. Este o veste bună şi pentru sportul şcolar şi universitar craiovean, care pot constitui resurse importante pentru dezvoltarea sportului de performanţă.

Va putea exista o planificare strategică mai bună a activităţii sportive şi decizii adecvate, competitive ale autorităţilor locale în direcţia formării, din şi prin activitatea sportivă, a unor branduri locale puternice cu relevanţă naţională şi internaţională.

2 COMENTARII

 1. #1
  @#I
  Spammer
  Data de inscriere
   05-11-2014
  Mesaje
  2792

  PSD+ALDE nu au nimic de a face cu transparența în administrație și finanțe. Sunt exact la polul opus.
  Mizeria Europei.

  https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/IMPORTANȚA VOTULUI
 2. #2
  Senior Member
  Data de inscriere
   03-10-2005
  Locatie
   Craiova, Romania
  Mesaje
  854

  Sustineti pe dracu voi

  Cosmote 0764607451id:nistor33

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.