Calafat: Cetăţean afgan, depistat ascuns într-un TIR cu marfă

Calafat: Cetăţean afgan, depistat ascuns într-un TIR cu marfă

563
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit un afgan ascuns într-un camion încărcat cu granule de plastic, care intenţiona să ajungă ilegal în Polonia.

La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion marca Volvo, cetăţeanul polonez Jaroslav G., în vârstă de 38 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, granule de plastic din Turcia pentru Polonia.

La controlul de frontieră, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a efectuat un control amănunţit asupra  autocamionului, ocazie cu care a fost descoperită o persoană de sex masculin ascunsă în compartimentul marfă al autocamionului. Din verificările efectuate, s-a constatat faptul că persoana în cauză este un cetăţean, în vârstă de 18 ani. Persoana în cauză a declarat că s-a urcat în autocamion într-o parcare şi intenţiona să ajungă în Europa de vest”, a precizat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Dolj, comisar şef de poliţie, Romică Ivănoiu.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor, iar conform protocolului româno – bulgar, acestea  au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3119

    tineri care vor sa scape de iadul acela

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.