ŠKODA Octavia, cel mai vândut model de import din România

ŠKODA Octavia, cel mai vândut model de import din România

962
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

ŠKODA Octavia este, al patrulea an consecutiv, cel mai bine vândut model de import din România. A treia generatie a celui mai iubit model ŠKODA a fost vândut în număr de 3.473 unităti pe parcursul anului 2014, au anunțat reprezentanții Skoda România.

screenshot.328 

Noua ŠKODA Octavia este disponibilă pe piata din România din martie 2013. Noul limbaj de design al mărcii a convins: modelul Octavia are un design mai dinamic si un caracter mai puternic. Fiabilitatea si dotările „Simply clever” au cucerit clientii din România: ŠKODA Octavia a fost livrată către 3.473 de clienti în 2014. Combinatia optimă de emotional si functional, tehnologiile din clasele superioare si spatiul peste medie sunt câteva dintre caracteristicile care definesc ŠKODA Octavia ca cel mai bine vândut model de import din România.

 

Din iulie 2014 în showroom-urile din tară se poate achizitiona Noua ŠKODA Octavia Scout, urmând ca din luna mai a acestui an, editia specială Octavia RS 230 să poată fi admirată si în România.

 

ŠKODA Octavia încorporează toate valorile mărcii: designul cu elegantă atemporală, oferta de spatiu peste media clasei, functionalitate ridicată, multe detalii “Simply Clever”, tehnologie de avangardă si un raport bun pret/calitate. Toate acestea fac din modelul Octavia oferta ideală pentru clientii exigenti si încrezători din segmentul limuzinelor compacte. Designul modern, de o elegană clasică, are caracter si exprimă sigurantă. Motoarele de ultimă generatie, TSI si TDI, combinate cu greutatea redusă a masinii si aerodinamica optimizată, ajută la obtinerea unor cifre de consum si emisii foarte scăzute. Astfel, modelul Greenline are un consum mediu de 3,8l / 100 km.

 

Mai mult decât orice altă masină, Octavia simbolizează povestea extraordinară de succes a mărcii în ultimele două decenii. Lansarea sa în 1996 a marcat începutul dezvoltării companiei ŠKODA Auto la statutul de producător de automobile de talie mondială, care acum este prezent pe mai mult de 100 de piete internationale. În 2014, ŠKODA Auto a livrat pentru prima dată peste 1 milion de autoturisme în întreaga lume.

 

 



5 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3642

    Intradevar ultimul model de skoda octavia este cel mai reusit.. Nu prea ma incanta TDI.. tot benzina e baza.. dieselul este pentru tractoare si autobuze/autocare

  2. #2
    Ami
    Oldtimer
    Data de inscriere
     17-09-2012
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    1393
    Citat Mesaj initiat de koss_x_treeme
    Intradevar ultimul model de skoda octavia este cel mai reusit.. Nu prea ma incanta TDI.. tot benzina e baza.. dieselul este pentru tractoare si autobuze/autocare

    Știam eu că trebuia să-mi iau permis pentru tractor! :Cum așa?! Ce argumente ai?

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3644

    Pai, vezi Franta. Vor sa interzica masinile diesel pentru populatie pana in 2020 pe motiv ca sunt pericol social pentru sanatatea umana . In plus daca se strica ceva pe la motor in diesel bagi in service de 2 sau de 3 ori mai multi bani pe orice reparatie fata de benzina. E adevarat consuma mai putin si sunt „masini de cursa lunga”.

    Eu sunt subiectiv oricum. Personal nu-mi place cum se aude nici sunetul la motoarele diesel… si oricum in ultimii ani cu dezvoltarea tehnolgiilor twin turbo si altele pe masinile benzinare diferenta dintre consum a inceput sa nu se mai justifice finndca consumul este tot pe acolo.

    Se justifica achizitia acum vreo 10 ani cand era litrul de motorina la jumate fata de benzina dar balaurii petrolisti cand au vazut ca toata lumea isi ia diesel.. au ridicat pretul pentru PROFIT CURAT. Producerea motorinei este mai ieftina fata de benzina dar pretul este la paritate.. . In plus ne imbolnavin de cancer de la atatea dieseluri. Mai bine C02 si incalizre globala decat particulce cancergene emise de dieseluri..

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3768

    e perfecta skoda octavia.iei benzinara si poc un gpl.

  5. #5
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2988

    Ar cumpara oamenii Mercedes si BMW dar Skoda e mai accesibila

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.