Bechet: Autoturism furat din Slovacia, depistat la frontieră

Bechet: Autoturism furat din Slovacia, depistat la frontieră

713
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Autoturismul, marca Seat Alhambra, figura ca fiind furat din Slovacia, însă cel care îl conducea, un cetăţean austriac, în vârstă de 40 de ani, le-a declarat polițiștilor de frontieră că l-a primit în dar de la patronul unei societăți unde a lucrat. Mașina, în valoare de 5.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Bechet până la finalizarea cercetărilor

 

Cetăţeanul austriac Faisal N., în vârstă de 40 de ani, s-a prezentat, ieri, în jurul orei 03.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, judeţul Dolj, pentru a efectua formalităţile de frontieră, la volanul unui autoturism marca Seat Alhambra, înmatriculat în Austria. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind furat din Slovacia.

 

Cetăţeanul austriac a declarat că a primit autoturismul în dar de la patronul unei societăţi comerciale unde a lucrat şi nu ştia că este declarat furat. Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 5.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Bechet până la finalizarea cercetărilor.



3 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     01-02-2009
    Mesaje
    150

    Curat nume de austriac! )

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4045

    dar actele lui faisal erau autentice?de irak?

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    552

    al cate-lea?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.