(Update) Judecătoria Craiova, pericol public

(Update) Judecătoria Craiova, pericol public

2.264
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Bucăți din pereții Judecătoriei Craiova au început, din nou, să cadă. Nu mai e nicio noutate, problema fiind semnalată de ani buni, mai ales în perioadele ploioase, când umezeala și infiltrațiile corodează tencuiala. Periculos este că fragmentele desprinse cad pe trotuar, trecătorii fiind expuși riscului de a fi păliți în moalele capului. 

screenshot.487

 

 

 

O bucată mare de tencuială era căzută și împrăștiată și în această dimineață pe trotuar, la un metru de trecerea de pietoni și în apropierea unei mașini parcate lângă clădire. Doar norocul a făcut ca nimeni să nu fie rănit.

 

 

 

Scuza celor care administrează clădirile cu astfel de probleme este de obicei lipsa finanțării pentru investiții privind reconsolidare ori faptul că unele sunt de patrimoniu și se poate interveni asupra lor doar în condiții speciale.

11920347_1039769399367115_180676433_n

 

 

Update: Reprezentanții Judecătoriei Craiova s-au sesizat în legătură cu situația semnalată și au îngrădit perimetrul cu sfoară, avertizând trecătorii că de sus pică tecuiala. (foto)

 

Nu putem face abstracție nici de modul în care posesorul mașinii din imagine a parcat ilegal!

 



5 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     18-02-2010
    Locatie
     Bals
    Mesaje
    237

    Sa se faca reparatii

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4278

    Am trecut pe acolo acum 10 minute. Intr-adevar era ingradit cu sfoara.. Lucur banal in Craiova sa-ti cada tencuiala in cap.. Ma uitam si la Cladirea reabilitata vis-a-vis de new york.. ca a inceput sa se crape tencuiala pe ea.. de bine ce a fost reabilitata… Minerva.. sau cum se numeste..

    In legatura cu parcarile.. asa se parcheaza in zona aia.. daca nu exista parcari.. o lasi unde poti. Oricum nu incruca pe nimeni masina aia cu nr de Italia.

    Am vazut ca de vreo cateva zile politistii comunitari stua in zona cladirii rds ului cu loganul MCV.. Ieri am stat acolo fiindca autobuzul opreste in strada.. parcarea fiind ocupata de masini parcate..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     08-07-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    79

    Nu incurca pe nimeni in afara de pietonii care trebuie sa ii dea ocol cand traverseaza, vrei sa zici. Si eventual soferii care s-ar putea sa se trezeasca cu ei in fata, rasarind de dupa masinile parcate pe si langa trecere. In codul rutier scrie clar ca nu parchezi la mai putin de 25 de metri de trecere. Dar poate aia in Italia au alte reguli, cine stie.

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4286

    Aia in Italia au parcari.. unde sa parcheze.. La noi nu exista asa ceva.. iar dacă cumva constată că sunt multe mașini și au nevoie de parcări.. no problem.. fac parcări supraetajate.. subterane.. etc.. chiar mai la distanță de locul unde nu sunt parcări sufieciente și pun indicatoare cu parcările unde sunt .. etc

    Or fi ei broaște dar în infrastructură sunt peste noi cu 50 de ani.. Vb de partea de Nord a Italiei.. fiindcă diferența dintre N Italiei și Sudul Italiei este ca diferența între România și… Republica Moldova..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     15-08-2015
    Mesaje
    3

    situaţia stă aşa: cum au mutat curtea de apel acum hăt timp, aşa pot face şi cu judecătoria
    dar, parcă lângă tribunal, colo lângă agronomie, au ei nush ce plan să extindă tribunalul (m-aş mira ca în viitorul apropriat ) )

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.