Buzatu, lupul moralist care nu lasă țiganii la piscină, dar le promite...

Buzatu, lupul moralist care nu lasă țiganii la piscină, dar le promite viață mai bună

4.041
56
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 2,60)

Ironia sorții în demersul candidatului Partidului Mișcarea Liberală de a-și atrage simpatizanți în lupta electorală, la Craiova. Horațiu Buzatu, acționar la un centru SPA de la periferia Craiovei, centru care și-a rezervat dreptul de a-și selecta clienții – ca multe alte societăți, de altfel – a ajuns, la rându-i, la ”mâna” cetățenilor din comunitatea romă, unde a mers să-și manifeste curtoazia în pragul alegerilor locale. Horatiu Buzatu

 

Că mulți dintre patronii de localuri își selectează clienții pe sprânceană, nu este nimic nou. Se practică și la centrul de înfrumusețare și relaxare la care Horațiu Buzatu este acționar. Numai că pretendentul PML la funcția de primar al Craiovei a mers la începutul lunii martie în cartierul Catargiu (foto) pentru a sta de vorbă cu cetățenii, în majoritate romi, despre problemele cu care se confruntă, în speță străzile și lipsa canalizării. ”Am continuat întâlnirile cu oamenii din cartierele Craiovei. De astă dată, am ajuns în Lascăr Catargiu: străzile sunt desfundate și vălurite, aproape imposibil de accesat cu un autoturism. Asta înseamnă că acolo nu pot intra nici ambulanțe iar taxiurile își lasă clienții în capul străzii. Culmea este că în evidențele primăriei, unele străzi figurează ca au și trotuare…”, scria Horațiu Buzatu pe Facebook, pe 4 martie a.c.

 

Dar, surpriză! Țiganii și-au amintit că, printre altele, mai au o problemă: nu au acces la centrul SPA deținut de Buzatu, fapt sesizat inclusiv patronului, căruia spun că i-au semnalat situația. ”I-am spus domnului Horațiu Buzatu că, inclusiv mie, mi s-a refuzat accesul la piscină, în mod repetat. Mi s-a spus ba că nu mai sunt locuri, ba că nu se mai pot face abonamente, dar, culmea, alții erau lăsați să-și plătească intrarea. Eu înțeleg că au dreptul să-și selecteze clienții, dar nu pe criterii etnice!”, spune Romeo Tiberiade, președintele Partidei Romilor Dolj. ”Cred că faceți o interpretare rău-voitoare ! Să știți că există și alți oameni cărora le-am refuzat accesul. Problema este că aceia nu au avut unde să depună sesizări. Sau poate că au înțeles că avem niște reguli ce trebuie respectate. Dacă vi s-a invocat că nu mai sunt locuri, probabil că așa și este. Cei ce dețin deja abonamente au prioritate. De altfel, am ajuns deja la numărul maxim de abonamente pe care le putem gestiona în condiții de confort pentru toată lumea”, i-a comunicat Horațiu Buzatu petentului.

 

Contactat telefonic pentru un punct de vedere, Horațiu Buzatu ne-a declarat că nu cunoaște situația și politica privind selectarea clienților de la centrul SPA, pentru că nu mai este proprietar de un an. Neadevărat! Deocamdată, impozitele și taxele pentru imobilul pe care îl deține pe Calea București, la ieșirea din oraș, apar și pe numele domniei sale, la Direcția de Taxe și Impozite. Ca de altfel, acesta apare acționar la SRL-ul care deține centrul SPA, alături de un alt domn, în baza de date a Registrului Comerțului.

 

Noi știm una: minciuna are picioare scurte! Și, bonus, are efect de bumerang!

 

Sursa foto: Horațiu Buzatu/ Facebook – vizită în cartierul Lascăr Catargiu



56 COMENTARII

  1. #41
    Newcomer
    Data de inscriere
     05-03-2015
    Mesaje
    31

    parerea mea este ca,…. ma cam doare inaintea pu,,i cu un milimetru ,,,,,de toaaaaaaata lumea …))))))))))))))

  2. #42

    dece generalizati fratilor ?

  3. #43

    si la romani minoritatea sunt necivilizati?

  4. #44
  5. #45

    ba fratilor sunt tigan si ma mandresc.
    dece ziceti ca tigani sunt jegosi imputiti si nu stiu cum , am stat de multe ori la coada la un magazin la posta in anumite locuri si erau romani de stateam la 2 metri de iei. numai generalizati am intrat la romani in case de nu aveai unde sa pui picioru ee mizerie intra tu la un tigan in casa si dupa comentezi

  6. #46
  7. #47
  8. #48

    daca chiar trebuie sa ne dezbracam de caracter o facem

  9. #49

    Respectu este ceea ce primesti,
    Pentru ceea ce faci,

  10. #50

    ba fratilor sunt tigan si ma mandresc.
    dece ziceti ca tigani sunt jegosi imputiti si nu stiu cum , am stat de multe ori la coada la un magazin la posta in anumite locuri si erau romani de stateam la 2 metri de iei. numai generalizati am intrat la romani in case de nu aveai unde sa pui picioru ee mizerie intra tu la un tigan in casa si dupa comentezi

  11. #51

    Nu mai vorbiti asa de rromi….tigani !!! Am fost si merg la ei in case…….si multi sunt mai civilizati si mai omenosi decat romanii. Padure fara uscaturi nu exista!!!!! Toti prin strainatate spun ca tiganii fura, fac prostii etc…….. Pai va arat eu romani nu tigani care cersesc, talharesc si fura tot ce apuca de prin magazine, garaje, chiar si apartamente! Nu fiti rasisti ca am fost la romani in case si sunt putori incat au mucegait farfuriile jegoase in dulapul bucatariei…… Generaaalizati aiurea rasistilor………..

  12. #52

    Tu de ce nu ai ma Masini asa in curte???? Iti spun eu….ca nu ai timp ca esti atent ce face si ce are lumea!!!!!!!

  13. #53
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     17-10-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    491

    De oameni de foarte mare valoare suntem inconjurati.
    Pentru niste voturi/functii, oamenii isi calca principii, idei, aspiratii…

    Esti impotriva lor….refuza-le votul.

  14. #54
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     17-10-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    492
    Citat Mesaj initiat de @#I
    Citat Mesaj initiat de adymartianul
    Craiovaforum a devenit noul micapi, fituica de propaganda a PSD-ului.

    Vrea să ia voturi de la Buzatu pt Badea . Războaiele Napoleoniene, nenicule!
    Să vezi acum spa-uri și piscine pentru ursari și corturari distinși și frumos mirositori! Făcute de ceilalți catindați, ca să-i arate, bre, rasistului Labiatu, cum se tratează refugiații (de acum 700 de ani) !

    Inseamna ca are o coloana vertebrala din gelatina.
    Deja stiu cu cine sa NU votez

  15. #55
    Newcomer
    Data de inscriere
     06-08-2014
    Mesaje
    16

    Cu cagula-n cap provoc isterie si ies cu -10 grenade din tiganie!

  16. #56
    Spammer
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    2039

    Scrie ”unu” pe aici:avem,case,masini,bani,dar de unde le aveti,mo?sunteti cumva ingineri pe la vreo firma renumita de IT?
    Sau Doctori?chiar asa de tare munciti voi,de e plina europa de cersetori,ne ati facut naiba de ras print toata lumea asta si acum aveti tupeul sa spuneti ca ”voi e cinstiti” si aveti detoate pe munca?
    Romanu daca miroase se spala si dispare,mirosul de tigan nu dispare cat s-ar spala si oricate tone de parfum isi pun in cap,degeaba,sunt si tigani ok,cinstiti,dar 1%….

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.