Buzatu, lupul moralist care nu lasă țiganii la piscină, dar le promite...

Buzatu, lupul moralist care nu lasă țiganii la piscină, dar le promite viață mai bună

4.043
56
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 2,60)

Ironia sorții în demersul candidatului Partidului Mișcarea Liberală de a-și atrage simpatizanți în lupta electorală, la Craiova. Horațiu Buzatu, acționar la un centru SPA de la periferia Craiovei, centru care și-a rezervat dreptul de a-și selecta clienții – ca multe alte societăți, de altfel – a ajuns, la rându-i, la ”mâna” cetățenilor din comunitatea romă, unde a mers să-și manifeste curtoazia în pragul alegerilor locale. Horatiu Buzatu

 

Că mulți dintre patronii de localuri își selectează clienții pe sprânceană, nu este nimic nou. Se practică și la centrul de înfrumusețare și relaxare la care Horațiu Buzatu este acționar. Numai că pretendentul PML la funcția de primar al Craiovei a mers la începutul lunii martie în cartierul Catargiu (foto) pentru a sta de vorbă cu cetățenii, în majoritate romi, despre problemele cu care se confruntă, în speță străzile și lipsa canalizării. ”Am continuat întâlnirile cu oamenii din cartierele Craiovei. De astă dată, am ajuns în Lascăr Catargiu: străzile sunt desfundate și vălurite, aproape imposibil de accesat cu un autoturism. Asta înseamnă că acolo nu pot intra nici ambulanțe iar taxiurile își lasă clienții în capul străzii. Culmea este că în evidențele primăriei, unele străzi figurează ca au și trotuare…”, scria Horațiu Buzatu pe Facebook, pe 4 martie a.c.

 

Dar, surpriză! Țiganii și-au amintit că, printre altele, mai au o problemă: nu au acces la centrul SPA deținut de Buzatu, fapt sesizat inclusiv patronului, căruia spun că i-au semnalat situația. ”I-am spus domnului Horațiu Buzatu că, inclusiv mie, mi s-a refuzat accesul la piscină, în mod repetat. Mi s-a spus ba că nu mai sunt locuri, ba că nu se mai pot face abonamente, dar, culmea, alții erau lăsați să-și plătească intrarea. Eu înțeleg că au dreptul să-și selecteze clienții, dar nu pe criterii etnice!”, spune Romeo Tiberiade, președintele Partidei Romilor Dolj. ”Cred că faceți o interpretare rău-voitoare ! Să știți că există și alți oameni cărora le-am refuzat accesul. Problema este că aceia nu au avut unde să depună sesizări. Sau poate că au înțeles că avem niște reguli ce trebuie respectate. Dacă vi s-a invocat că nu mai sunt locuri, probabil că așa și este. Cei ce dețin deja abonamente au prioritate. De altfel, am ajuns deja la numărul maxim de abonamente pe care le putem gestiona în condiții de confort pentru toată lumea”, i-a comunicat Horațiu Buzatu petentului.

 

Contactat telefonic pentru un punct de vedere, Horațiu Buzatu ne-a declarat că nu cunoaște situația și politica privind selectarea clienților de la centrul SPA, pentru că nu mai este proprietar de un an. Neadevărat! Deocamdată, impozitele și taxele pentru imobilul pe care îl deține pe Calea București, la ieșirea din oraș, apar și pe numele domniei sale, la Direcția de Taxe și Impozite. Ca de altfel, acesta apare acționar la SRL-ul care deține centrul SPA, alături de un alt domn, în baza de date a Registrului Comerțului.

 

Noi știm una: minciuna are picioare scurte! Și, bonus, are efect de bumerang!

 

Sursa foto: Horațiu Buzatu/ Facebook – vizită în cartierul Lascăr Catargiu



56 COMENTARII

  1. #1

    Sa nu uitam ca majoritatea tiganilor au un comportament necivilizat oriunde merg, vorbesc tare ,fac gălăgie , se înjură intre ei, sunt recalcitranti….

  2. #2

    Să-și facă frate singuri centru SPA doar pentru țigani.Noi nu ne supărăm. Au destui bani furați din toată Europa asta.

  3. #3
  4. #4

    Un rasist de care Craiova nu are nevoie,vrem sa traim in liniste si pace toti cetatenii acestui oras. Acest traseist politic Buzatu (urat nume) este un fost bisnitar cu lapte praf.Afacerile lui sau dezvoltat datorita legaturilor politice.A stat mai mult in Bucuresti si acum si-a adus aminte de Craiova.

  5. #5

    Plm.dale dracu de utilitati,ei vor spa sa spele jegu de pe ei

  6. #6

    Dar ca nu merg la scoala,ca sunt necivilizati,ca nu respecta pe nimeni si nimic,nu au zis nici un cuvintel??????

  7. #7
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    8724

    Tel : 0768 32 22 23Y!M : senso13Facebook : Sport TrainersPerpetuum Mobile
  8. #8
  9. #9

    Dacă vine un țăran de la sapă nu îl va lăsa nici pe el.Peste tot în lume, dacă esti îmbrăcat decent și vorbești frumos te primește orice centru spate. Nu masina pe care o conduci îți dă valoare , dacă nu ai bun simț ești un om fără perspectivă.

  10. #10

    Haoleu, pai vrei sa ii murdareasca apa?

  11. #11

    navetist politic ,poate deschide o biblioteca cu carnetele de partid

  12. #12

    Fac pishu in bazin…. scot samponul si fac clabuci…

  13. #13

    NU MAI FITI PUPINCURISTII PSD.ULUI

  14. #14

    Rromii vor la Spa si ei nu au nici cele mai elementare notiuni de civilizatie si bun simt..Asta le lipseste ca in rest au de toate!

  15. #15
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1884

    SPA…lă-ne!

  16. #16
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1885

    Las’ că le face Olga SPA și îi SPAlă pe toți.

  17. #17

    Trebuie gasita o solutie de mijloc, tiganii trebuie civilizati si invatati sa faca un dus inainte de a intra in piscina etc. poate inteleg si ajung si ei sa fie bucurosi de anumite facilitati ale vietii dar trebuie sa doreasca sa inteleaga civilizatia !

  18. #18

    DACA ATI VEDEA IN CE HAL SI-A BATUT OLGUTA JOC DE PARCUL ROMANESCU, ATI INTELEGE FAPTUL CA NU SE MERITA COMPROMISUL MORAL

  19. #19

    Macar acum sa ajunga in zona ca dupa ……. ii ….

  20. #20
    Trancer
    Data de inscriere
     11-08-2008
    Locatie
     Крайова
    Mesaje
    463

    Craiovaforum a devenit noul micapi, fituica de propaganda a PSD-ului.

    BAƒsist

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.