(P) Lansarea oficială a candidaturii la Primăria Craiova a Profesorului Mircea Năstase,...

(P) Lansarea oficială a candidaturii la Primăria Craiova a Profesorului Mircea Năstase, Președintele ALDE Craiova.

1.865
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,33)

Vineri, 22 Aprilie 2016, la Sala Polivalenta din Craiova, începând cu ora 17:00, în prezența a peste 5000 de susținători, precum și a candidaților ALDE la primăriile din județ, va avea loc lansarea oficială a candidaturii la Primăria Craiova a Profesorului Mircea Năstase, Președintele ALDE Craiova. Mircea Năstase va fi susținut și de către doamna senator de Dolj Cristiana Anghel, precum și de către doamna Dana Varga, fost Consilier de Stat, Vicepresedinte Sector 3 ALDE și Presedinte al Departamentului de Minorități al ALDE Romania.



10 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5471

    Aoleu.. mi-e rau.. sustinut de grevista foamei Cristiana Anghel?? Pe bune..?? Speechless..Din respect, nu voiam sa comentez avand in vedere ca este articol promo dar imi cer scuze ca nu m-am putut abtine. al de Tariceanu, Nastase, Cristiana Anghel cei trei crai care vor salva Craiova din mediocritate.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  2. #2
  3. #3

    Este omul lui Olguta ,nu va lasati pacaliti de el.

  4. #4
  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     27-12-2006
    Mesaje
    135

    Cristiana Anghel nu a fost prezenta.. Respectiva persoana a ajuns destul de izolata si a fost la un pas sa fie data afara din partid.. Numai dezinformati. Olguta este cea care a facut-o senatoare, profitand de populismele infecte. Arthur Andritoi este candidatul Olgutei cu acte in regula: angajat pentru imaginea primariei pe vremea Olgai si in prezent, si producatorul filmuletelor de campanie. Mircea Nastase mi-a fost profesor: pot sa-mi pun obrazul pentru dumnealui oriunde si oricand. De la el mi-a ramas imaginea unui om cu caracter, ce stie sa se faca respectat atat in fata elevilor cat si in fata celorlalti profesori. Cred ca o treime din sustinatori suntem fosti elevi. Am realizat tarziu de candidatura, desi vazusem acel chestionar de aici cu lista candidatilor si ma gandeam ca iar trebuie ales raul cel mai mic..

  6. #6

    Invit toti craiovenii cu drept de vot sa nu risipeasca voturile degeaba si sa dam in unanimitate voturile actualului primar,dnei Olguta.De ce spun asta pentru ca a realizat intregul program de guvernare locala de la alegeri chiar dupa primul an.A creat 5.000 de noi locuri de munca,este pe cale sa relizeze cartierul chinezesc,strandul din lunca si apoi stadionul.Nu o putem acuza ca 90 % din trotuarele orasului nu mai exista de ne rupem picioarele mergind pe ele.Acest lucru nu era in program deci….Este cea mai prezentabila doamna si are un caracter deosebit deci merita.Nu a luat nici un sfant spaga,nu sunt dovezi deci merita.A finalizat constructia parcarii subterane,a crescut viteza in mers a tranvaiului deci merita.

  7. #7
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     17-10-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    507

    Din nou lansari comuniste? Cu oameni pe stadioane / sali de sport?
    Parca ne saturaseram cu Ponta.

    Imi e scarba de tipul asta de campanii. E toata Craiova plina de afise/postere/masini/magazine cu chipul lui Nastase.
    Nu mersi, nu votez asa ceva.

  8. #8
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4130

    Who the fuck is Mircea Nastase?

  9. #9
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5486
    Citat Mesaj initiat de reliviu
    Who the fuck is Mircea Nastase?

    A fost profesor de fizica + director in Cuza cativa ani.. Eu unul m-am saturat de Năstășei.. sfatul meu să-i ziceți pas.. la vot Prea s-a umplut Craiova de afise cu Nastase .. prea multe fonduri bagate in campanie si pun pariu ca nu va lua 5 % din voturi..
    Uite una funny http://www.kmkz.ro/recomandari-2/tepe-recomandari-2/nu-uita-ca-fomista-grevei-te-face-prost-pe-banii-tai/attachment/fomista-cristiana-anghek/

    Fomista grevei asta… probabil nu mai stie matematica ori chiar au votat-o 36.000 de bubuiti din CV9 Craiova )… Astia din Craiovita noua au facut-o parlamentar pe fomista grevei Cristiana Anghel.. rusinea Romaniei.. ..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  10. #10
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    266

    Partidul gunoiului infect de Tariceanu no thanks . Anghel grevista pupincurista ce cauta daiasi cu un cataroi in cap ca sa stea pe bune in spital nu cum a stat degeaba cand plecau televiziunile manca si tot asa .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.