Invitație inedită la teatru

Invitație inedită la teatru

904
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

2 în 1 la teatru! Pentru iubitorii de muzică și actorie, Teatrul Național Marins Sorescu organizează MIXA(r)TE, un eveniment care aduce în acelaș loc cele două arte. Astfel sâmbătă, 7 mai, începând cu ora 19.00, pe scena sălii Amza Pellea se va juca spectacolul Iulius Caesar, în regia lui Peter Schneider, iar imediat după piesa de teatru, în Sala I.D Sîrbu, va avea loc un concert de violoncel, susţinut de renumitul solist instrumentist Andrei Kivu. Prețul biletului pentru evenimenul MIXA(r)TE este de 40 lei. Atenție însă sunt doar 100 de locuri. Pentru spectatorii care doresc să urmărească doar spectacolul Iulius Caesar, în Sala Amza Pellea, prețul biletelor este cel standard pentru orice alt spectacol din repertoriul Teatrului.

Andrei Kivu este primul violoncelist român care a interpretat integrala celor 6 Suite de J. S. Bach într-un singur concert, iar până în prezent este singurul violoncelist român invitat să cânte la “Royal Festival Hall” (Londra), la Merkin Hall (New York), la Onassis Cultural Centre (Atena) și la mari festivaluri internaționale precum „Wien Modern” (Austria), „Warsaw Autumn” (Polonia), la “ISCM World Music Days”, la “Parramasala” (Sydney, Australia, 2011), la “Japan Expo” (Paris, 2014) și la Festival de la Francophonie (Budapest Music Center, 2016).

În concertul de sâmbătă, 7 mai, Andrei Kivu va interpreta Suitele de Bach:

Suita I (Prelude, Allemande, Courante, Sarabande, Menuet I, Menuet II, Gigue)

Suita II (Prelude, Allemande, Courante, Sarabande, Menuet I, Menuet II, Gigue)

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.