Măsuri anti-fraudă în cadrul POSDRU – marca noului ministru al Muncii

Măsuri anti-fraudă în cadrul POSDRU – marca noului ministru al Muncii

295
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ministerul Muncii, condus de Claudia Boghicevici , a luat unele măsuri  pentru a elimina orice eventuală fraudă în cadrul Programului Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU).

Pentru început, fiecare persoană care a beneficiat de acest program va trebui să declare pe propria răspundere că nu a oferit niciun folos vreunui funcționar public din cadrul POSDRU și OIR, pentru a obține un beneficiu la procesarea cererilor de rambursare.

De la 1 martie, POSDRU și Organismele Intermediare Regionale vor acorda audiențe, în fiecare joi, de la ora 12:00. Claudia Boghicevici, a cerut directorului general POSDRU, Carmen Rosu, proceduri mai simple pentru beneficiari, o monitorizare mai bună a proiectelor și urgentarea proiectelor.

În acest moment, rambursările de la Comisia Europeană sunt întrerupte, pe termen scurt, minimum șase luni, urmând ca programul să revină la normal, atunci când statul își va corecta deficiențele. POSDRU continuă să facă plăți către beneficiari de la bugetul de stat.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.