Handbal: SCM Craiova, egala liderului HCM Brăila

Handbal: SCM Craiova, egala liderului HCM Brăila

10.229
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a terminat la egalitate, scor 24-24, cu Dunărea Brăila, în runda a noua a Ligii Naționale și fetele pregătite de Bogdan au urcat pe podiumul competiției interne.

Oltencele au fost în avantaj pe tot parcursul jocului, dar spre final gazdele au revenit și au reușit să obține un punct. Craiova a stopat astfel seria de victorii a formației pregătite de Costică Buceschi, care până la jocul cu SCM – ul obținuse 8 succese în primele opt etape din acest sezon al Ligii Naționale.

Cristina Zamfir a făcut un nou meci bun în tricoul Craiovei, fiind cea mai bună marcatoare a echipei din Bănie în partida de la Brăila, cu 9 reușite. De asemenea, portărițele Yuliya Dumanska și Florentina Grecu – Stanciu au prins o zi de excepţie contra HCM – ului.

Am dominat meciul și câteva greșeli personale, de două ori semicercul călcat și trei pase greșite, ne-au privat de cele trei puncte. Cred că este loc de mai bine în jocul echipei mele. Trebuie să gestionăm la atent partidele. Felicit fetele pentru felul cum au luptat. Este un campionat disputat, iar punctele în astfel de meciuri, între echipe care luptă la primele locuri, contează foarte mult. Îmi doresc un parcurs ascendent constant al echipei”, a spus Bogdan Burcea, antrenorul echipei SCM Craiova, la interviul de după meci.

După 9 etape, SCM Craiova are 16 puncte și este pe poziția a treia în clasamentul Ligii Naționale de handbal feminin. Runda viitoare, oltencele vor juca în deplasare, cu Corona Brașov. Meciul se va disputa luni, 14 noiembrie, de la ora 19:00.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5176

    se putea mai bine?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.