Dolj: Serviciile de evidență a persoanelor vor fi deschise în week-end-ul alegerilor

Dolj: Serviciile de evidență a persoanelor vor fi deschise în week-end-ul alegerilor

3.479
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 2,00)

Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj şi Serviciile Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor de pe raza judeţului Dolj vor avea program de lucru cu publicul şi în zilele de 10 şi 11 decembrie. 

 

Măsura a fost întreprinse în scopul asigurării cadrului necesar desfăşurării în condiţii optime a procesului electoral reprezentat de alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor din data de 11.12.2016.

 

Astfel, programul cu publicul va fi următorul:

– În ziua de sâmbătă 10.12.2016 între orele 08.00 – 16.00 .

– În ziua de duminică 11.12.2016 între orele 07.00 – 21.00 .

 

Persoanele interesate se pot adresa cu cereri la ghişeele serviciului public comunitar local de evidenţă a persoanelor ce arondează localitatea acestora de domiciliu, pentru obţinerea actelor de identitate.

Cazurile deosebite ce nu se pot soluţiona la nivelul serviciilor locale din judeţ, pot fi sesizate Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj – instituţie înfiinţată în subordinea Consiliului Judeţean Dolj, cu sediul în mun. Craiova, str. Vulturi, nr. 9 şi care, potrivit legii, are atribuţii de coordonare a activităţii desfăşurate la nivelul serviciilor publice comunitare locale de evidenţă a persoanelor de pe raza judeţului Dolj.

 

Cetăţenii care domiciliază  în comunele: Dobreşti,  Melineşti şi Sadova, pot obţine acte de identitate în data de 11.12.2016 numai de la Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj, deoarece serviciile de profil din aceste localităţi, nu funcţionează în această zi.

 

În comuna Goicea, serviciul de evidenţă a persoanelor nu va funcţiona în zilele de 10 şi 11.12.2016, astfel încât şi cetăţenii din această localitate se pot adresa Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj pentru obţinerea unui nou act de identitate în perioada menţionată anterior.

 

Pentru informaţii suplimentare sau sesizarea unor situaţii deosebite, rugăm persoanele să se adreseze Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor în a cărei rază de competenţă îşi au domiciliul sau să contacteze Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj, la telefoanele: 0351437038 sau  0351411290.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.