ACTIVITĂŢI DE PREVENIRE ALE POLIŢIŞTILOR CRAIOVENI

ACTIVITĂŢI DE PREVENIRE ALE POLIŢIŞTILOR CRAIOVENI

321
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În perioada 30.03 – 02.04.2012, poliţiştii de proximitate ai Secţiei 4 Craiova s-au deplasat în cartierul Bariera Vâlcii au discutat cu cetăţenii din zonă, în scopul realizării unei pregătiri antivictimale şi antiinfracţionale a acestora.
         Astfel, cetăţenii au fost informaţi cu privire la modurile de operare folosite de autori la comiterea de furturi sau înşelăciuni, totodată fiind prezentate măsuri de protecţie necesare protejării locuinţelor şi bunurilor pe care le deţin.

De asemenea, poliţiştii de proximitate au procedat la instruirea cetăţenilor cu privire la respectarea normelor de etică şi convieţuire socială în scopul prevenirii faptelor antisociale, prin care se poate aduce atingere climatului de ordine şi linişte publică în conformitate cu prevederile Legii 61/1991R.

 

 

 

 

 

 

Cu această ocazie au fost distribuite pliante cu sfaturi preventive cetăţenilor interpelaţi, urmărindu-se conştientizarea acestora cu privire la riscurile la care se expun în cazul neadoptării unui comportament preventiv.

 

Cetăţenii au fost receptivi la recomandările poliţiştilor, ceea ce motivează continuarea  acţiunile de acest gen de către poliţiştii Secţiei 4.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.