Directorul din Liceul „Henri Coandă” organizează un mega eveniment house. Află care...

Directorul din Liceul „Henri Coandă” organizează un mega eveniment house. Află care sunt invitații

408
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mihai Dragu, directorul Liceului „Henri Coandă” din Craiova, va organiza pe data de 2 iunie a.c., un concert house, în parcarea hypermarketului Real din Craiova, începând cu ora 21.00.

 

Evenimentul poartă numele de „HOUSE TRANCEFORMERS – Music connects generations mega eveniment”, iar pasionații de muzică house se vor bucura de următorii DJ, invitați să mixeze: Andreea Bertolini, White Team DJ’S – trupa formată din directorii liceului „Henri Coandă” – DJ Optick și Chris K.

La concert sunt așteptați mii de oameni, nu doar din Craiova, dar și din alte orașe, iar intrarea se va face pe bază de invitații sau bilete. Acestea se vor procura începând cu data de 2 mai, din licee și din Universitate. Prețul unui bilet va fi de 10 lei.

Mihai Dragu este cunoscut pentru nonconformismul său și modalitatea de a interacționa cu elevii, apropiindu-se de ei prin intermediul activităților tinerești. Acesta a organizat în 2011 o petrecere gen „White Sensation”, după bacalaureat, pentru elevii din liceul în care ocupă funcția de director.

sursa: jurnalulolteniei.ro

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.