Sport / Pandurii vor juca azi de la ora 15:00, cu Energie...

Sport / Pandurii vor juca azi de la ora 15:00, cu Energie Cottbus

1.209
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Meciul amical dintre Pandurii şi Energie Cottbus a fost devansat cu câteva ore faţă de ora stabilită iniţial. Partida programată iniţial de la ora 18:00 se va disputa azi de la ora 15:00, fiind transmisă în direct de Digi Sport. La acea oră era programat un meci al echipei CFR Cluj, acesta urmând să fie transmis de la ora 18:00.

Pandurii au efectuat ieri din două antrenamente, pe terenurile din Complexul Sportiv Arcadia, azi având  programat doar antrenamentul obişnuit la sala de forţă şi meciul amical cu Energie Cottbus. “Pregătirea decurge normal, totul e bine până acum în cantonamentul echipei şi ne bucurăm că până acum, după o săptămână de antrenamente fizice, nu avem jucători accidentaţi. A fost doar o uşoară tendinită a portarului Mingote, în rest sunt sănătoşi”, a spus preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, aflat în cantonament cu echipa.

Andrei Vasilescu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.