Cătălina Ponor se logodeşte cu Tommy Ramos după Olimpiadă

Cătălina Ponor se logodeşte cu Tommy Ramos după Olimpiadă

518
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Catalina Ponor, gimnasta care ne-a facut mandri si la Jocurile Olimpice din acest an, se pregateste de logodna. Tanara de 25 de ani traieste de ceva vreme o poveste de dragoste arzatoare cu un gimnast din Puerto Rico. Iata planurile celor doi.

Imediat dupa festivitatea de incheiere a Jocurilor Olimpice de la Londra, Catalina Ponor se va intoarce in tara pentru un alt eveniment important din viata ei.

Sportiva se va logodi la Constanta cu alesul ei, un gimnast din Puerto Rico, Tommy Ramos, de 25 de ani.

Cei doi s-au cunoscut anul trecut la un concurs international, au comunicat intre timp pe internet si s-au intalnit de mai multe ori pana acum, in Romania, atunci cand acesta a venit in vizita, sau cu lotul de gimnastica la Izvorani.

Cei doi se vor logodi la Constanta, in cadrul unui eveniment restrans, dupa care vor pleca intr-o croaziera de zece zile.

“Este un barbat la care tin foarte mult. Am o relatie serioasa si, da, dupa Olimpiada ne vom logodi!”,a declarat Catalina Ponor pentru Libertatea.

Mama ei a confirmat si ea relatia: “Este adevarat. Catalina se va logodi dupa Olimpiada. Evenimentul va avea loc la Constanta si va fi ceva restrans, in familie. Vreau sa-i cunosc si eu pe parintii lui Tommy. Oricum, este alegerea Catalinei, eu nu ma implic in viata ei personala. Ii respect alegerile”. Sursa: ADPM.ro

Sursa: http://radicaldedolj.info/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.