Acțiune pentru responsabilizarea tinerilor

Acțiune pentru responsabilizarea tinerilor

304
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Asociaţia Vasiliada, patronată de Mitropolia Olteniei, a dat startul unei sesiuni de formare a tinerilor, în localitatea Răşinari, judeţul Sibiu.

La eveniment au participat 14 persoane, iar obiectivul întâlnirii a fost stimularea tinerilor pentru implicare în viaţa comunităţii şi creşterea gradului de responsabilitate socială a acestora.

În luna octombrie, o altă serie de 14 tineri va participa la a doua sesiune de formare, iar la final îşi vor putea înfiinţa propria organizaţie non–guvernamentală. „În cea de-a doua sesiune de formare, grupul de tineri va fi iniţiat în atragerea de resurse şi lucrul în echipă. După implementarea acestei activităţi, aceşti tineri vor avea oportunitatea de a-şi crea singuri o organizaţie non-guvernamentală care va încerca să răspundă nevoilor sociale ale comunităţii craiovene. Este un proiect care investeşte în tineri, în educaţia şi formarea lor pentru o viaţă responsabilă”, a precizat Sorin Boboc, director de programe la Asociaţia Vasiliada.

Activitatea face parte din proiectul „Tineri pentru Comunitate” și a fost realizată în parteneriat cu Centrul Regional pentru Dezvoltare Comunitară şi Mediu.

 Diana Zamfir

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.