Eveniment / Port ilegal de armă abă depistat de jandarmi în zona...

Eveniment / Port ilegal de armă abă depistat de jandarmi în zona ,,Complex Licee ”

271
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ziua de 19.09.ac., în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare în Zona ,,Complex Licee’’ din municipiul Drobeta Turnu Severin, un echipaj al Jandarmeriei Mehedinţi a surprins  în curtea  Liceului Pedagogic ,,Stefan Odobleja” doi tineri ce nu păreau a fi elevi  din liceul respectiv.

 

În urma legitimării şi a controlului corporal preventiv, asupra lui B. Elvis, de 20 ani,  din municipiul Drobeta Turnu Severin a fost găsit un cuţit cu lamă rabatabilă(briceag) în lungime de 17,5 cm. Cel în cauză a declarat jandarmilor că purta briceagul asupra sa pentru a se apăra de nişte tineri cu care avusese o altercaţie. Jandarmii i-au întocmit tânărului actele de constatare sub aspectul săvărşirii infracţiunii de port ilegal de armă albă, iar cuţitul a fost ridicat şi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin în vederea continuării cercetărilor.

Anca Tănase



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.