Prins la volanul unui Audi A6 cu certificat de înmatriculare fals

Prins la volanul unui Audi A6 cu certificat de înmatriculare fals

636
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În cursul zilei de ieri, s-a prezentat  la controlul de frontieră  în Punctul de Trecere a  Frontierei Porţile de Fier I conducând un autoturism Audi A6 înmatriculat în Austria, un bărbat  în vârstă de 25 de ani din municipiul Arad.

La controlul documentelor autoturismului, tânărul arădean a prezentat  poliţiştilor de frontieră pentru autoturismul pe care îl conducea un certificat de înmatriculare emis de autorităţile austriece în anul 2009.
Având suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de înmatriculare al autoturismului,  poliţiştii de frontieră severineni au efectuat o verificare amănunţită a documentului cu lampa cu lumina ultravioletă constatând că acesta este fals deoarece nu întruneşte condiţiile unui document autentic (lipsa elementelor de siguranţă şi o calitate inferioară a hârtiei )
Continuând cercetările poliţiştii de frontieră au stabilit că autoturismul în cauză a fost radiat din circulaţie în Germania din data de 06.07.2012.
Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.