CS U Craiova, contestată de Mititelu la DNA, Curtea de Apel, Parchet...

CS U Craiova, contestată de Mititelu la DNA, Curtea de Apel, Parchet şi FIFA

1.384
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,00)

Patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, miercuri, că va contesta la DNA, la Curtea de Apel Bucureşti, la Parchet şi la Comisia de Disciplină a FIFA decizia Comitetului Executiv al FRF de a înscrie formaţia CS Universitatea Craiova în Liga a II-a, pe care o consideră ilegală.

„În 30 de minute o terminăm de redactat (n.r. – plângerea către DNA). Mâine dimineaţă, depunem plânegerea penală la DNA, o să depunem şi o acţiune la Curtea de Apel Bucureşti, o ordonanţă prezidenţială pentru suspendarea acestei decizii, o să cerem şi Parchetului o ordonanţă a domnului procuror pentru a dispune încetarea acestor efecte şi o să sesizăm şi Comisia de Disciplină a FIFA. O să vedem care dintre aceste entităţi vor reacţiona mai rapid”, a declarat Mititelu la DigiSport.

Patronul FC Universitatea a explicat că înscrierea echipei susţinute de Primăria Craiova în Liga a II-a contravine statutelor FRF şi FIFA. „Această hotărâre contravine statutelor FRF şi FIFA pe care le tot invocă. Nu poţi să hotărăşti ce ai interzis tu în statut. Locul s-a dat în 2012 în contextul validării dezafilierii Universităţii Craiova, dezafiliere care fost anulată de justiţie. Practic a devenit caduc acel loc oferit. Pe de altă parte, nu poţi să introduci în competiţia Ligii a II-a o echipă cu un nume asemănător cu una existentă din 1948. Lucrurile sunt total în afara legii. Cum să fie oferit un loc unei echipe care nu există? Asta a fost făcută la acea vreme în scopul creării unei echipe de fotbal, pe fondul că rămâne exclusă Universitatea Craiova şi moare. Căzând această decizie, lucrurile sunt clare”, a afirmat Adrian Mititelu.

FC Universitatea Craiova şi CS Universitatea Craiova au fost primite în Liga a II-a, în urma şedinţei de miercuri a Comitetului Executiv al FRF.

După excluderea grupării FC Universitatea Craiova, în vara anului 2011, Adunarea Genereală a FRF a oferit, anul trecut, câte un loc în Liga a II-a atât clubului condus de Adrian Mititelu, conform unei hotărâri a Curţii de Apel Bucureşti, cât şi Primăriei Craiova, locuri care au fost neocupate până în prezent.

Iniţial, primarul Lia-Olguţa Vasilescu l-a susţinut pe Mititelu în disputa sa cu FRF şi în încercarea de a reînscrie echipa în Liga a II-a. Văzând că Mititelu nu reuşeşte să facă rost de banii necesari înscrierii formaţiei în Liga a II-a, Primăria Craiova a decis să formeze o altă echipă în cadrul Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Ulterior, finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, şi-a înscris în competiţie gruparea pe care o conduce.

Mititelul este în conflict cu edilul după ce autorităţile locale din Craiova au evacuat, la 27 iunie, clubul FC Universitatea Craiova de la Stadionul Ion Oblemenco, pentru a face loc noii grupări.



5 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    448

    Foarte bine,asta ar insema ca toti in fata blocului sa ne facem echipa si sa evoluam in liga 2-a…Rusine….

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    926
    Citat Mesaj initiat de ARTHUNTER
    Foarte bine,asta ar insema ca toti in fata blocului sa ne facem echipa si sa evoluam in liga 2-a…Rusine….

    Up,ai mare dreptate aici…rusine liga prof.de fotbal…

  3. #3
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1128

    corect

  4. #4
    Oldtimer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1428

    Olguta a fost mai desteapta decat Solomon. Lu’ solomon nu i-a dat prin cap sa faca alta echipa… sau i-a dat.. da nu a finalizat?!..
    Raman la parerea ca echipa trebuia numita CS Primaria Craiova, sau CS Olgutza..

  5. #5
    Junior
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    74

    Eu propun să conteste și la NASA, și la ONU, FBI și ambasada Tanzaniei, și să apeleze și la niște vrăjitoare, niște farmece, ceva.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.