Comercianţii vor primii spaţii în Târgul Municipal Craiova după principiul „primul venit,...

Comercianţii vor primii spaţii în Târgul Municipal Craiova după principiul „primul venit, primul servit”

1.626
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Comercianţii care vor să ocupe un spaţiu în Târgul Municipal Craiova, care urmează să fie inaugurat în viitorul apropiat, o vor putea face dacă vor respecta principiul „primul venit, primul servit”. Mai exact, vor primi un loc în funcţie de rapiditatea cu care vor depune o cerere în acest sens, la sediul Societăţii de Pieţe şi Târguri Craiova.

Conducerea spune că, astfel, „nu va da naştere la discuţii cu privire la obiectivitatea acestei activităţi”, pentru că repartizarea spaţiilor se face strict în ordinea depunerii cererilor.

„Comercianţii au fost încunoştiinţaţi încă din luna ianuarie a acestui an – prin afişe amplasate atât la sediul nostru din Piaţa Centrală cât şi în actualul târg din 1 Mai – cu privire la faptul că târgul se va muta într-o nouă locaţie, iar cei care doresc să-şi continue acolo activitatea comercială trebuie să depună cereri în acest sens. (…) Unii au făcut cereri pentru a se muta în noul târg, iar alţii s-au trezit abia acum, pe ultima sută de metri, şi sunt nemulţumiţi că nu au găsit loc unde ar fi vrut ori n-au mai găsit deloc. Peste câteva luni, însă, vom face o evaluare a  gradului de ocupare şi a adresabilităţii acestui târg şi, în funcţie de aceasta, am putea lua în calcul o eventuală extindere sau o modificare a sectorizării”, a declarat Cătălin Resceanu, directorul general al SC Pieţe şi Târguri Craiova Srl.

Conform reprezentanţilor Societăţii, noul Târg Municipal Craiova, care se întinde pe 3 ha de teren, va cuprinde 12 unităţi de alimentaţie publică (restaurante, terase, fast-food-uri), 90 de spaţii comerciale, un sector cu 600 de locuri destinat comercializării hainelor second-hand, dar şi un sector destinat desfacerii animalelor mici şi păsărilor. Tot aici urmează să-şi desfăşoare activitatea comercianţii en-gros de legume şi fructe, care îşi vor vinde marfa fie din chioşcuri special amenajate (în număr de aproximativ 40), fie direct din maşini (cum va fi cazul celor care vând struguri sau varză). În plus, noul Târg Municipal craiovean va avea un sector amplu destinat comercializării de autoturisme şi piese auto second-hand. Primii comercianţi se vor muta în noul târg încă de săptămâna viitoare.



7 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1228

    Sunt curios ce va iesi acolo ca sa tot dezbatut acest subiect.

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Locatie
     Somewhere on Earth
    Mesaje
    581

    Si primul venit, primul servit v-a fi desigur, cel cu spaga mai mare.

    "Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."Ion Creanga"Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea."Voltaire"Somnul ratiunii naste monstri."Goya"Un popor de oi naste un guve de lupi." Edward R. Morrow
  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    528

    care cotizeaza mai mult,la primaritza….e clar lucrul asta…

  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     01-02-2013
    Mesaje
    82

    Biata Lărguța, o să fie asaltată de cereri

  5. #5
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1468
    Citat Mesaj initiat de mickyraven
    Si primul venit, primul servit v-a fi desigur, cel cu spaga mai mare.

    f posibil

  6. #6
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1296

    atentie la ei cei din serviciile care cica ne pazesc.

  7. #7
    Senior Member
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    532
    Citat Mesaj initiat de alexeu94
    Biata Lărguța, o să fie asaltată de cereri

    o sa aiba cereri in ”FUDul spatiilor comerciale”………….nici nu ii place……….

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.