Municipalitatea invită cetăţenii să-şi spună opinia despre taxele şi impozitele pentru 2014

Municipalitatea invită cetăţenii să-şi spună opinia despre taxele şi impozitele pentru 2014

1.089
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

În acest sens, Primăria Craiova va organiza, miercuri, 20 noiembrie 2013, ora 10:00, în Sala de Consiliu a sediului central, o dezbatere publică. La discuţii sunt invitate să participe persoanele fizice şi juridice interesate, în limita locurilor disponibile.

Proiectele de acte normative care vor face subiectul dezbaterii se referă la aprobarea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2014 şi la regulament local privind condiţiile de amplasare a construcţiilor cu caracter provizoriu pentru desfăşurarea activităţilor de comerţ stradal pe raza municipiului Craiova.

Proiectele pot fi consultate pe site-ul primăriei www.primariacraiova.ro rubrica „Proiecte de hotarâre supuse dezbaterii publice”.

Persoanele fizice sau persoanele juridice interesate pot depune în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, până la data de 20.11.2013, la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei Municipiului Craiova str A.I. Cuza nr.7, prin fax: 0251.411.561 sau e-mail: relatiicupublicul@primariacraiova.ro.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.