Baschet: James Tyler vine în Bănie să facă legea sub panou

Baschet: James Tyler vine în Bănie să facă legea sub panou

564
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 5,00)

Echipa de baschet SCM U Craiova se intareste cu un pivot de mare gabarit, în vârstă de 25 ani, 2,18 m și 150 KG, James Tyler. Jucatorul a mai activat la Atletico Montevideo, Chernomorets Burgas și Sloga Kraljevo.

„Având în vedere probleme pe care le-a înregistrat echipa, cu precădere în defensivă (cu excepția lui Bogdan Popescu), acest compartiment a fost întărit prin aducerea unui jucator experimentat, de mare gabarit, în vârstă de 25 ani”, a declarat managerul echipei, Marius Toma.

Americanul a efectuat vizita medicală, iar joi, de la ora 13:00, va fi prezentat oficial, la Sala Polivalentă, în cadrul unei conferințe de presă.

Evoluţia lui James Tyler va putea fi urmărită, în premieră, duminică, 22 decembrie 2013, de la ora 20:00, în meciul disputat de echipa alb-albastră împotriva jucătorilor de la ASESOFT Ploieşti în Sala Polivalentă din Craiova. 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2181

    bun.sa vedem rezultate

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.