Școala de Iarnă de Drept Penal, beneficiu pentru studenții craioveni

Școala de Iarnă de Drept Penal, beneficiu pentru studenții craioveni

1.088
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Studenții Facultății de Drept și Stiințe Sociale, specializarea Drept, au participat zilele trecute la cursurile organizate de Universitatea din Craiova la Școala de Iarnă de Drept Penal. Anul acesta evenimentul a avut loc în stațiunea montană Voineasa-Vâlcea, în perioada 17-21 februarie, participând 10 elevi din toți anii de studii.

Aceste cursuri au fost organizate în afara amfiteatrului facultății tocmai pentru a oferi o altă perspectivă de înțelegere a situațiilor practice. Programul cursurilor au privit analiza unor cazuri practice din domeniul Dreptului Penal, fiind puse în discuție teme importante care privesc viata și libertatea persoanelor. Selecția studenților a fost făcută în funcție de criteriile performanței, fiind selectați studenți merituoși.

Studenții care au participat la aceste cursuri de iarnă au beneficiat de o șansă în plus pentru îmbunătățirea bagajului profesional teoretic.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     1n 743 Fu7ur3
    Mesaje
    1886

    La munte!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.