Bărbat care locuia în Mîrșani, dat dispărut. Acesta a plecat la Craiova,...

Bărbat care locuia în Mîrșani, dat dispărut. Acesta a plecat la Craiova, noaptea, să își ia mâncare și de atunci nimeni nu mai știe nimic de el

4.388
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Bistrița Năsăud, care locuia în comuna doljeană Mîrșani, este căutat de către autorități, după ce concubina acestuia a anunțat poliția, luni, despre faptul că nu l-a mai văzut de duminică seara.

Potrivit IPJ Dolj, din cercetări s-a stabilit că duminică, bărbatul s-a aflat la un magazin din Mîrșani, iar în jurul orei 23. 00 i-a cerut unui tânăr în vârstă de 25 de ani, din aceeaşi localitate, să îl conducă în municipiul Craiova pentru a-și cumpăra mâncare.

Cei doi au ajuns în Craiova, pe strada Doljului, unde tânărul a intrat într-un magazin şi când s-a întors nu l-a mai găsit pe bărbatul care îl însoţea nici la maşină, nici în zona respectivă.

„La data plecării, bărbatul de 51 de ani purta pantaloni scurți albi, cu dungi albastre, un tricou verde şi papuci de culoare albă. Sălăgean Dumitru are următoarele semnalmente: înălțime circa 1,70, păr blond, ten deschis, ochi albaștri, iar la încheietura mâinii stângi are un tatuaj cu bustul unei femei, iar sub acesta este scris DAN + MARIA”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Persoanele care deţin informaţii utile sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.