Criminalul de la Palilula, traficant de arme. Banii au fost descoperiți ascunși...

Criminalul de la Palilula, traficant de arme. Banii au fost descoperiți ascunși în pereții casei

16.967
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ancheta în cazul crimei de la Palilula a scos la iveală că Dragoș Furtună făcea bani frumoși din vânzarea armelor. Bărbatul, cunoscut cu afecțiuni psihice, a împușcat în plină stradă patru bărbați. Doi dintre ei, tată și fiu au decedat pe loc. La scurt timp după atac s-a împușcat în cap.

Pe 2 decembrie, Dragoș Furtună, în vârstă de 28 de ani, s-a certat cu un vecin care i-a cerut să tragă mașina din locul unde o lăsase pentru ca acesta să poată trece cu tractorul. Bărbatul avea patru pistoale asupra sa și a început să tragă orbește. Șapte gloanțe a tras în Fabian Trandafir, iar după aceea l-a executat și pe tatăl acestuia. Alți doi vecini au fost și ei răniți de gloanțe. Anchetatorii au descoperit în casa atacatorului un adevărat arsenal: 15 pistoale și 1000 de gloanțe.

În urma anchetei s-a descoperit că Dragoș Furtună confecționa artizanal arme pe care le vindea pe internet. „Au fost găsiți bani ascunși în zidurile casei. Toată familia știa că el se ocupa cu vânzarea armelor, însă nimeni nu a făcut asbolut nimic. Am auzit că dosarul a fost închis de procurori. Eu cred că trebuia trasă la răspundere familia. Ei știau ce face, soția criminalului a ascuns totul și din cauza asta doi oameni au murit nevinovați”, a spus un vecin.

Procurorii au fost nevoiți să claseze dosarul pentru că nu au avut pe cine să trimită în judecată. „S-a dispus clasarea cauzei cu privire la săvârșirea acțiunilor de tentativă de omor calificat. S-a dispus expertizarea celor patru arme care au fost folosite la agresiune și s-a stabilit că acestea sunt arme letale. Au fost ridicate mai multe de 15 arme și componente de arme, dar și mai mult de 1000 de cartușe”, a spus Magda Bădescu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     18-02-2017
    Mesaje
    2

    Si cum s-a inamplat cu banii aia ascunsi in perete? Sau puneti titluri ca sa atrageti vizualizari?

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     01-02-2016
    Mesaje
    19

    Normal ca trebuiau trasi laraspundere membrii familiei care stiau, exista forma de participatie,dar la noi este mai greu cu procurorii…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.