DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Luni, Salubritate demarează cea de-a treia campanie de deratizare pe domeniul public din acest an, în Craiova, care se va desfăşura într-un interval de 10 zile şi care are ca scop combaterea rozătoarelor şi menţinerea acestora la un nivel numeric redus.

Potrivit reprezentanților Salubrității Craiova se vor amplasa, în prima fază, afişe de avertizare a populaţiei şi, ulterior, în aceleaşi locaţii, staţii de intoxicare în care vor fi introduse produsele raticide  Prodiorat G și Ratex Pastă, substanţe din grupa a treia de toxicitate, avizate de Ministerul Sănătăţii. “Întreaga operaţiune va fi derulată cu sprijinul Poliţiei Locale. În afişele de avertizare se va specifica faptul că substanţele folosite sunt toxice pentru oameni şi animale, antidotul folosit în caz de ingestie accidentală (vitamina K1), precum şi numărul de telefon al SC Salubritate Craiova SRL”, se arată în informarea emisă de către Salubritate Craiova.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.