Gândacii au invadat Pediatria din cadrul Spitalului Nr.1. VIDEO

Gândacii au invadat Pediatria din cadrul Spitalului Nr.1. VIDEO

2.051
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Părinții ai căror copii ajung cu diverse probleme în Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Craiova sunt nevoiți ca pe lângă cele necesare în perioada internării să pună în bagaj și câteva tuburi de spray împotriva gândacilor. O dovedesc imaginile surprinse de o mămică, într-unul dintre saloane, în timp ce a fost internată cu fiica ei în acest spital.

Insectele mişună peste tot, în saloanele aparținând Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Craiova. Prin paturi, pe chiuvetă, prin noptiere şi dulapuri, pe pereți, pe alimente, pe medicamente, și dacă pacienții nu sunt atenți, chiar pe fețele acestora, după cum susțin părinții ai căror copii sunt tratați aici de diverse afecțiuni.

Din cauza mizeriei și a condițiilor precare, multe dintre mămicile care ajung pe această secție cu cei mici cer externarea la cerere. „Este inuman ce se petrece acolo. Am fost internată cu fetița acolo, în luna august. Când afară erau 38 de grade trebuia să ne descurcăm cu o singură baie pe tot holul. După trei zile de stat în spital am plecat pe semnătură. Fără tuburi cu spray împotriva insectelor nu ai ce căuta acolo”, povestește o mămică din Craiova.

În timpul nopții, pentru a-și feri copiii de zecile de insecte, părinții sunt nevoiți să asigure paza, însoțitorii stând de veghe cu schimbul pentru a rezista.

Noul manager al unității spitalicești nu poate fi contactat pentru a oferi un punct de vedere în acest sens.

Problemele sunt vechi, se cunosc, spun surse din cadrul spitalului, dar nimeni nu pare a fi interesat să le rezolve. Între timp, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut o vizită acestui spital, chiar în această vară, directorii s-au tot schimbat în ultima vreme, doi chiar în ultimele șase luni, tot felul de proiecte sunt anunțate a se derula cu privire la această unitate, realitatea contrazicând însă declarațiile oficiale și planurile de management.

https://youtu.be/ckQ2A1W9Sac



3 COMENTARII

  1. #1

    Mesaje

    […] “Este inuman ce se petrece acolo. Am fost internată cu fetița acolo, în luna august. Când afară erau 38 de grade trebuia să ne descurcăm cu o singură baie pe tot holul. După trei zile de stat în spital am plecat pe semnătură. Fără tuburi cu spray împotriva insectelor nu ai ce căuta acolo”, povestește o mămică din Craiova pentru craiovaforum.ro. […]

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-10-2018
    Mesaje
    32

    Nu este nimic iesit din comun. Este ceva normal la ce jeg este in acel spital.

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7166

    Mizerie si incompententa… tipic politicienilor si celora care au condus tara de 30 de ani incoace.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.