Polițist doljean reținut după ce a luat mită de la un șofer...

Polițist doljean reținut după ce a luat mită de la un șofer prins fără permis de conducere

2.954
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un poliţist din cadrul IPJ Dolj a fost reţinut, luni, pentru trafic de influenţă şi luare de mită în formă continuată.

Potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Generale Anticorupție – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj este vorba despre trei acte materiale de luare de mită, anchetatorii menționând că în cursul lunii iulie 2018, polițistul a pretins şi primit suma de 700 euro şi 100 lei de la membrii familiei unei persoane încarcerate, pentru a da o soluţie favorabilă într-un dosar în care efectua cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Marți, omul legii va ajunge în fața magistraților Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.

„Faţă de D.F.S. a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunilor menționate iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus reținerea acestuia pe o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile”, se arată în comunicatul Direcţiei Generale Anticorupție – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.