Prins în repetate rânduri la volan, fără permis şi băut. Poliţiştii l-au...

Prins în repetate rânduri la volan, fără permis şi băut. Poliţiştii l-au reţinut

4.777
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Craiova, a fost reținut după ce, joi, a fost depistat de două ori în trafic, la volanul unei mașini, fără a avea permis de conducere şi băut fiind.

Prima dată, tânărul a fost depistat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brestei, având o concentraţie de 1,05 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat şi având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. El a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, potrivit reprezentanților IPJ Dolj.

Ulterior, tot joi, după mai multe ore, un alt echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova a depistat aceeaşi persoană, care conducea un autoturism prin Craiova. Acesta a fost testat din nou cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 1,03 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Craioveanul a refuzat recoltarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive pe 30 de zile.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.